6 протеїнових десертів нашвидкоруч

6 протеїнових десертів нашвидкоруч

Протеїн – важливий компонент у процесі нарощування та відновлення м’язової маси. Крім того, він також має чудову здатність насичувати. Протеїновий порошок – це недорогий і простий спосіб поповнити запаси протеїну протягом дня. Але якщо ви втомилися від споживання протеїнових напоїв і хочете спробувати щось нове, то спробуйте однин з цих 6 протеїнових перекусів, що поповнять запаси протеїну у ваших м’язах.

1. Чіа-пудинг

На 1-2 порції вам знадобиться:

  • стиглий банан
  • 2 ст.л. протеїну (наприклад True Whey)
  • 250 мл молока (мигдальне, рисове, кокосове або будь-яке інше)
  • 2 ч.л. насіння чіа

Як його приготувати?

У блендері змішайте банан з протеїном і молоком. Потім перелийте в склянку і добре перемішайте з насінням чіа. Поставте в холодильник для застигання щонайменше на 3 години. Пудинг можна їсти або прикрасити улюбленими фруктами перед вживанням.

Чіа-пудинг

2. Протеїнове морозиво в чашці

Нам потрібно:

  • 250 мл мигдалевого або будь-якого іншого молока
  • 1 мірна ложка протеїну (ми використовували True Whey зі смаком білого шоколаду)
  • кілька кружечків замороженого банана (за бажанням)

Як його приготувати?

Змішайте всі інгредієнти разом. Якщо ви віддаєте перевагу більш густій консистенції, то використовуйте менше молока, і навпаки. Поставте в холодильник приблизно на годину, а потім їжте. Зверху можна додати ще чорного шоколаду, мигдалю або фруктів. Смачного!

Рецепт протеїнового морозива в чашці

3. Бананово-горіхова вівсянка

Нам потрібно:

  • 2 жмені вівсяних пластівців
  • нарізаний шматочками банан
  • 1 мірна ложка ванільного протеїну
  • 2 столові ложки подрібнених волоських горіхів
  • 1 склянка (250 мл) води

Вас можуть зацікавити ці продукти:

Як її приготувати?

Налийте воду в миску, додайте вівсяні пластівці і поставте в мікрохвильову піч на 1-2 хвилини. Добре перемішати і дати охолонути кілька хвилин. Додайте протеїн, банани, горіхи і добре перемішайте. Готово!

Бананово-горіхова вівсянка

4. Шоколадні кульки

Нам потрібно:

Як їх приготувати?

У блендері змішайте фініки, протеїн, молоко, арахісову пасту, сироп агави, какао та половину горіхів. Суміш має бути злегка липкою, щоб з неї можна було добре сформувати кульки. Якщо суміш занадто суха, то додайте ще трохи фініків. І навпаки, якщо суміш занадто м’яка, то додайте арахіс або протеїновий порошок. Сформовані кульки можна їсти або обваляти в кокосовій стружці чи какао.

Рецепт шоколадних кульок

5. Чорничні панкейки

Для 3 панкейків нам знадобиться:

  • 2 яйця
  • 1 мірна ложка протеїну
  • 2 ч.л. вівсяних висівок
  • жменя чорниці

Як їх приготувати?

Добре перемішайте всі інгредієнти, потім збризніть сковорідку олією і поставте плиту на невеликий вогонь. Наповніть тістом приблизно чверть ополоника і вилийте його на гарячу сковороду. Випікайте, поки на поверхні не утворяться маленькі бульбашки, потім переверніть панкейк і випікайте з іншого боку ще близько двох хвилин. Готово!

фітнес-рецепт панкейків

6. Мигдалево-яблучні пікантні мафіни

На 12 мафінів вам знадобиться:

  • 2 чашки (чашка = 250 мл) мигдалевого борошна
  • 5 мірних ложок протеїну
  • 4 яйця
  • чашка несолодкого яблучного соку/яблучного пюре
  • ½ невеликого шматочка вершкового масла
  • 1 ч.л. кориці
  • 1 ч. л. гвоздики
  • 2 ч.л. розпушувача

Розігрійте духовку до 180°C. Розтопіть вершкове масло і змішайте його з рештою інгредієнтів у мисці. Викладіть паперові форми для мафінів на деко і вилийте тісто приблизно на 3/4 висоти  мафіну. Поставте деко в духовку і випікайте приблизно 12 хвилин.

Мигдалево-яблучні пікантні мафіни

Ми впевнені, що один з цих рецептів припав вам до душі і порадує не тільки ваші м’язи, але й смакові рецептори. Якщо вам сподобалася стаття, то, будь ласка, підтримайте її, поділившись нею.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *