5 найкращих рецептів домашніх батончиків мюслі

5 найкращих рецептів домашніх батончиків мюслі

Навіщо купувати батончики мюслі, якщо їх можна легко і швидко приготувати вдома? Крім того, домашні мюслі містять лише корисні інгредієнти, тому немає жодного шансу, що ви будете їсти мюслі з великою кількістю калорій та цукру з магазину. Вибирайте з наших рецептів з горіхами, фруктами, вівсяними пластівцями, горіховою пастою та протеїном, у сирому або запеченому вигляді. Смачного!

Арахісово-яблучні батончики мюслі

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Змішайте овес з арахісом, ксилітом, ванільним протеїном, насінням чіа та корицею. Додайте до суміші арахісову пасту та яблучне пюре. Все добре перемішайте, а потім викладіть на деко, застелене папером для випічки, розміром 20 х 20 см. Помістіть мюслі в духовку і випікайте при температурі 180 ° C протягом 20 хвилин. Після охолодження, розріжте тісто на 14 батончиків і подавайте до столу. Смачного!

Порада: якщо ви не можете з’їсти мюслі одразу, то ви можете їх заморозити. Вони зберігатимуться кілька тижнів.

5 найкращих рецептів домашніх батончиків мюслі
Поживністьна одну порцію
Енергетична цінність136 ккал
Протеїни7 г
Вуглеводи17 г
Жири6 г

Шоколадно-кокосові батончики мюслі

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Змішайте сухі інгредієнти – овес, кокосову стружку, протеїн і псиліум. Додайте мед та розтоплену кокосову олію. Банан збийте блендером до стану пюре і додайте в тісто. Перемішайте все разом і додайте шматочки чорного шоколаду. Викладіть підготовлену суміш у форму, розміром 20 х 20 см, попередньо застелену папером для випічки. Поставте деко в духовку і випікайте 20 хвилин при температурі 180°С. Після охолодження, наріжте тісто на батончики мюслі і полийте ZERO соусом фундук та шоколад. Смачного!

Порада: Завжди тримайте батончики мюслі в закритому контейнері, щоб зберегти їх якомога довше.

5 найкращих рецептів домашніх батончиків мюслі
Поживністьна одну порцію
Енергетична цінність128 ккал
Протеїни5 г
Вуглеводи18 г
Жири5 г

Какао-горіхові батончики мюслі з фруктами

Інгредієнти:

Вас можуть зацікавити ці продукти:

Спосіб приготування:

Залийте сухофрукти гарячою водою, щоб вони розм’якли. Тим часом змішайте в мисці овес, насіння, кокосовий цукор, какао та подрібнені горіхи. Процідіть сухофрукти, змішайте дві третини фруктів, а потім додайте всі сухофрукти до сухих інгредієнтів.

Влийте в суміш воду, пасту кеш’ю і все разом добре перемішайте. Видавіть підготовлений матеріал на деко, розміром 20 х 20 см, попередньо застелене папером для випічки. Помістіть його в духовку і випікайте близько 15 хвилин при температурі 180 ° C. Після охолодження, розріжте тісто на 14 частин і подавайте до столу. Це дуже смачно!

5 найкращих рецептів домашніх батончиків мюслі
Поживністьна одну порцію
Енергетична цінність137 ккал
Протеїни4 г
Вуглеводи15 г
Жири8 г

Сирі батончики з кеш’ю та абрикосами

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Фініки залийте гарячою водою, щоб вони розм’якли. Тим часом, подрібніть горіхи кеш’ю на більші шматочки. Потім змішайте абрикоси та розм’якшені фініки. Додайте фруктову суміш до горіхів і перемішайте. Додайте до суміші пасту кеш’ю і викладіть тісто на деко, застелене папером для випічки. Добре притисніть тісто, щоб воно прийняло форму дека, а потім покладіть його в морозильну камеру на 1-2 години тільки на папері для випічки. Після застигання, дістаньте тісто і наріжте на батончики мюслі. Смачного!

Сирі батончики з кеш'ю та абрикосами
Поживністьна одну порцію
Енергетична цінність126 ккал
Протеїни3 г
Вуглеводи16 г
Жири7 г

Ознайомтеся з нашими бестселерами:

Мигдалеві батончики мюслі без випікання

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Змішайте вівсяні пластівці з подрібненим мигдалем. Розімніть фініки на пасту і додайте до пластівців. Змішайте сироп агави з мигдалевою пастою і підігрійте на повільному вогні, щоб з сумішшю було легше працювати. Потім додайте підігріту масу до вівсяних пластівців з мигдалем. Перемішайте все разом і готуйте тісто руками. Приготоване тісто викладіть на деко, розміром 20 х 20 см, попередньо застелене папером для випічки. Потім просто залиште тісто з папером для випічки застигати в морозильній камері на 1 і 2 години. Після застигання, розріжте тісто на 14 батончиків і подавайте до столу. Смачного!

Мигдалеві батончики мюслі без випікання
Поживністьна одну порцію
Калорії 157 ккал
Протеїни4 г
Вуглеводи21 г
Жири7 г

Ми віримо, що ви оберете хоча б один рецепт з цих різноманітних ідей для домашніх батончиків мюслі. Розкажіть нам, який рецепт ви обов’язково спробуєте і якому поєднанню смаків віддаєте перевагу. Якщо ви хочете, щоб ваші друзі дізналися про цю публікацію, то не соромтеся ділитися нею.

Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах, позначивши їх тегом #gymbeamua.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *