Зміст
Навіщо купувати батончики мюслі, якщо їх можна легко і швидко приготувати вдома? Крім того, домашні мюслі містять лише корисні інгредієнти, тому немає жодного шансу, що ви будете їсти мюслі з великою кількістю калорій та цукру з магазину. Вибирайте з наших рецептів з горіхами, фруктами, вівсяними пластівцями, горіховою пастою та протеїном, у сирому або запеченому вигляді. Смачного!
Арахісово-яблучні батончики мюслі
Інгредієнти:
- 200 г вівсяних пластівців
- 150 г яблучного пюре або дитячого харчування без цукру
- 70 г арахісової пасти
- 50 г ванільного протеїну Just Whey
- 50 g арахісу
- 50 г ксиліту
- 20 г насіння чіа
- 2 чайні ложки кориці
Спосіб приготування:
Змішайте овес з арахісом, ксилітом, ванільним протеїном, насінням чіа та корицею. Додайте до суміші арахісову пасту та яблучне пюре. Все добре перемішайте, а потім викладіть на деко, застелене папером для випічки, розміром 20 х 20 см. Помістіть мюслі в духовку і випікайте при температурі 180 ° C протягом 20 хвилин. Після охолодження, розріжте тісто на 14 батончиків і подавайте до столу. Смачного!
Порада: якщо ви не можете з’їсти мюслі одразу, то ви можете їх заморозити. Вони зберігатимуться кілька тижнів.
Шоколадно-кокосові батончики мюслі
Інгредієнти:
- 200 г вівсяних пластівців
- 50 г шоколадного протеїну True Whey
- 50 г меду
- 30 г кокосової стружки
- 30 г чорного шоколаду
- 25 г кокосового масла
20 г псилію
- 1 великий стиглий банан
Спосіб приготування:
Змішайте сухі інгредієнти – овес, кокосову стружку, протеїн і псиліум. Додайте мед та розтоплену кокосову олію. Банан збийте блендером до стану пюре і додайте в тісто. Перемішайте все разом і додайте шматочки чорного шоколаду. Викладіть підготовлену суміш у форму, розміром 20 х 20 см, попередньо застелену папером для випічки. Поставте деко в духовку і випікайте 20 хвилин при температурі 180°С. Після охолодження, наріжте тісто на батончики мюслі і полийте ZERO соусом фундук та шоколад. Смачного!
Порада: Завжди тримайте батончики мюслі в закритому контейнері, щоб зберегти їх якомога довше.
Какао-горіхові батончики мюслі з фруктами
Інгредієнти:
- 100 г суміші горіхів
- 100 г будь-яких сухофруктів (фініки, абрикоси, журавлина)
- 70 г вівсяних пластівців
- 60 г пасти кеш’ю
- 50 г кокосового цукру
- 30 г насіння (наприклад, насіння чіа, гарбуза або соняшника)
- 30 г какао
- 50 мл води
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Залийте сухофрукти гарячою водою, щоб вони розм’якли. Тим часом змішайте в мисці овес, насіння, кокосовий цукор, какао та подрібнені горіхи. Процідіть сухофрукти, змішайте дві третини фруктів, а потім додайте всі сухофрукти до сухих інгредієнтів.
Влийте в суміш воду, пасту кеш’ю і все разом добре перемішайте. Видавіть підготовлений матеріал на деко, розміром 20 х 20 см, попередньо застелене папером для випічки. Помістіть його в духовку і випікайте близько 15 хвилин при температурі 180 ° C. Після охолодження, розріжте тісто на 14 частин і подавайте до столу. Це дуже смачно!
Сирі батончики з кеш’ю та абрикосами
Інгредієнти:
- 180 г горіхів кеш’ю
- 150 г кураги
- 80 г фініків
- 30 г пасти кеш’ю
Спосіб приготування:
Фініки залийте гарячою водою, щоб вони розм’якли. Тим часом, подрібніть горіхи кеш’ю на більші шматочки. Потім змішайте абрикоси та розм’якшені фініки. Додайте фруктову суміш до горіхів і перемішайте. Додайте до суміші пасту кеш’ю і викладіть тісто на деко, застелене папером для випічки. Добре притисніть тісто, щоб воно прийняло форму дека, а потім покладіть його в морозильну камеру на 1-2 години тільки на папері для випічки. Після застигання, дістаньте тісто і наріжте на батончики мюслі. Смачного!
Ознайомтеся з нашими бестселерами:
Мигдалеві батончики мюслі без випікання
Інгредієнти:
- 180 г фініків
- 120 г вівсяних пластівців
- 100 г мигдалю
- 65 г мигдалевого пасти
- 65 г сиропу агави
Спосіб приготування:
Змішайте вівсяні пластівці з подрібненим мигдалем. Розімніть фініки на пасту і додайте до пластівців. Змішайте сироп агави з мигдалевою пастою і підігрійте на повільному вогні, щоб з сумішшю було легше працювати. Потім додайте підігріту масу до вівсяних пластівців з мигдалем. Перемішайте все разом і готуйте тісто руками. Приготоване тісто викладіть на деко, розміром 20 х 20 см, попередньо застелене папером для випічки. Потім просто залиште тісто з папером для випічки застигати в морозильній камері на 1 і 2 години. Після застигання, розріжте тісто на 14 батончиків і подавайте до столу. Смачного!
Ми віримо, що ви оберете хоча б один рецепт з цих різноманітних ідей для домашніх батончиків мюслі. Розкажіть нам, який рецепт ви обов’язково спробуєте і якому поєднанню смаків віддаєте перевагу. Якщо ви хочете, щоб ваші друзі дізналися про цю публікацію, то не соромтеся ділитися нею.
Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах, позначивши їх тегом #gymbeamua.
Додати коментар