Раптом зголодніли? Тоді вам точно сподобається наш сьогоднішній рецепт. Його найбільша перевага – швидке приготування. Ви проведете на кухні не більше десяти хвилин, щоб приготувати цю страву. Поєднання тортильї, тофу та овочів чудово доповнюється смачним медово-гірчичним соусом. У рецепті ви не знайдете жодного м’яса, тому він чудово підійде для вегетаріанців або тих, хто намагається зменшити споживання м’яса з будь-якої причини.
Інградієнти:
- 240 г тофу
- 40 г червоної цибулі
- 10 г кунжутного насіння (за бажанням)
- 3 шпинатні тортильї (можна замінити пшеничними або житніми)
- салатна суміш за смаком (ми використовували поєднання салату та моркви)
- приправи за смаком (ми використовували приправу для барбекю, чорний перець і сіль)
- олія в розпилювачі
- медово-гірчичний соус без цукру за смаком
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Злийте розсіл з тофу і видаліть зайву воду паперовим рушником. Наріжте тофу смужками та приправте за смаком.
Розігрійте сковороду, збризніть олією та обсмажте тофу з усіх боків до золотистої скоринки. Тим часом підготуйте овочі. Якщо у вас немає готової суміші, наріжте салат на невеликі шматочки, а моркву – тонкою соломкою. Очищену цибулю також дрібно наріжте. Змішайте всі овочі разом у мисці, щоб поєднати смаки. Тортилью можна підігріти на сковорідці, щоб з нею було легше працювати. Наповніть її підготовленими овочами, тофу і полийте заправкою. Можна також прикрасити кунжутом.
Нарешті, просто загорніть і подавайте до столу. Таку тортилью можна брати з собою на роботу як швидкий і зручний ланч.
Поживна цінність | 1 порція (загалом 3 порції) |
---|---|
Енергетична цінність | 313 ккал |
Протеїни | 14.5 г |
Вуглеводи | 43 г |
Жири | 8.5 г |
Клітковина | 3.5 г |
Якщо ви шукаєте варіант обіду на швидку руку, то ця тортилья з тофу вас точно не розчарує. Завдяки тому, що ми використали тофу замість м’яса, цією стравою можуть насолоджуватися вегетаріанці.
Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах, позначивши їх тегом #gymbeamua.
Додати коментар