Ми любимо веганські рецепти, тому що можемо дати волю своїй уяві і використовувати нові, цікаві інгредієнти. І результат завжди того вартий! Крім того, ці рецепти підходять для всіх гурманів, веганів або людей з різними непереносимостями. Цей новий рецепт мигдальних квадратиків з пишним кремом з ліофілізованих фруктів ідеально впишеться у вашу колекцію рецептів. Це ласощі, сповнені клітковини, які викликатимуть посмішку на вашому обличчі.
Інгредієнти для основи:
- 250 г мигдального молока на рослинній основі
- 200 г борошна спельти вищого ґатунку
- 100 г мигдалевого борошна
- 50 г кокосового цукру
- 2 ст.л. какао
- 2 ст.л. розтопленого кокосового масла
- 2 жмені подрібненої ліофілізованої малини
- 1 мірна ложка протеїну Vegan Blend
- 6 г розпушувача (без фосфору)
Інгредієнти для крему:
- 300 г веганської сметани або веганських кокосових вершків
- 100 г ліофілізованих фруктів – малина (або суміш 50 г полуниці + 50 г малини)
Інгредієнти для прикраси:
- малина, чорниця
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Інструкція:
Змішайте молоко, борошно спельти, мигдалеве борошно, цукор, какао, розтоплене кокосове масло, подрібнену малину, протеїн та розпушувач. Замісити однорідне, рідке тісто, вилити його в форму для випікання (ми використовували форму розміром 27 х 27 см) і випікати 35 – 45 хвилин при 180 °C. Корж готовий, коли дерев’яна зубочистка виходить з тіста сухою після того, як її встромили в нього. Тим часом готуємо крем. Добре змішуємо веганську сметану з ліофілізованими фруктами. Ми рекомендуємо використовувати малину та полуницю для створення красивого рожевого кольору. Викладаємо крем на остиглий корж і прикрашаємо подрібненими фруктами. Смачного!
Ми віримо, що вам сподобається цей веганський рецепт мигдальних квадратиків з пишним малиновим кремом. Не забудьте поділитися ним з друзями, щоб підтримати їх в корисній випічці.
Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах та позначайте тегом #gymbeamua.
Додати коментар