Уявіть собі поєднання ніжного шоколадного тіста та чудового смаку сиру. Саме це ми пропонуємо вам в новому фітнес-рецепті тертого чізкейку, який порадує вас не тільки своїм смаком та насиченістю, але й великою кількістю протеїну. Обов’язково спробуйте!
Інгредієнти для тіста:
- 150 г вівсяних пластівців швидкого приготування
- 70 мл води
- 40 г протеїнового порошку зі смаком шоколаду
- 5 ст.л. ксиліту (березового цукру)
- 3 ст.л. кокосової олії (розтопленої)
- 3 ст.л. какао
- 2 яєчні жовтки
- 1 ст.л. розчинної клітковини псиліуму
- 1 ч.л. розпушувача
Інгредієнти для начинки:
- 300 г густого кисломолочного сиру
- 250 г сиру з грудками
- 30 г протеїнового порошку зі смаком ванілі
- 3 яєчних білка
- 1 ПЛ ароматичні краплі зі смаком ванілі
- щіпка солі
- малина для прикраси
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Інструкція:
На початку змішайте вівсяні пластівці, воду, протеїн, ксиліт, олію, какао, яєчні жовтки, псиліум та розпушувач. Вимішуємо суміш руками до однорідного тіста без грудочок. Підготовлене тісто ставимо в холодильник на 1 годину. Тим часом готуємо начинку, збиваючи яєчні білки з дрібкою солі. Змішуємо разом решту інгредієнтів – сир, протеїн та смакові краплі і в кінці обережно додаємо збиті білки, щоб начинка залишилася пишною.
Через годину дістаємо тісто з холодильника і крупно натираємо його на тертці. Половину підготовленого тіста викладаємо в форму для випікання (ми використовували форму розміром 22 х 22 см), акуратно розрівнюємо його рукою та вимащуємо підготовленою сирною начинкою. Зверху на пиріг викладаємо тісто, що залишилося, і знову акуратно розрівнюємо його рукою. Випікати пиріг в попередньо розігрітій до 170°C духовці близько 35 хвилин. Після виймання з духовки пиріг ще більше застигне, і його можна зберігати в холодильнику. Прикрашаємо свіжою малиною та подаємо до столу. Бажаємо приємних гастрономічних вражень!
Ми віримо, що після прочитання цього рецепта тертого чізкейку у вас потечуть слинки і ви приготуєте його найближчим часом. Якщо вам сподобався рецепт, поділіться ним з друзями.
Додати коментар