Навіщо додавати борошно в пиріг, якщо він може бути смачним і без нього? Спробуйте наш фітнес-рецепт яблучного пирога з маком, який не тільки підніме вам настрій, але й порадує своєю поживністю. До того ж, всі інгредієнти для цього пирога ви напевно маєте вдома, тож давайте пекти!
Інгредієнти для тіста:
- 140 г грецького йогурту
- 100 г меленого маку
- 40 г кокосового цукру
- 30 г горіхів кеш’ю
- 2 яблука (приблизно 240 г)
- 2 яйця
Вас можуть зацікавити ці продукти:
ІНСТРУКЦІЯ:
Спочатку почистіть яблука, натріть їх на грубій тертці та вичавіть з них сік. Горіхи кеш’ю перемелюємо на борошно та додаємо до яблук та інших інгредієнтів.
Спочатку почистіть яблука, натріть їх на грубій тертці та вичавіть з них сік. Горіхи кеш’ю перемелюємо на борошно та додаємо до яблук та інших інгредієнтів. Виливаємо тісто в форму для випікання (ми використовували форму розміром 20 х 20 см) і випікаємо при 180°C приблизно 25 – 30 хвилин до золотистої скоринки. Ми можемо подавати пиріг, намазавши його джемом або шоколадом, але він також чудово смакує і сам по собі. Насолоджуйтесь пирогом!
Якщо ви любите пироги та торти без борошна, то обов’язково спробуйте цей легкий та соковитий яблучний пиріг з маком. Не забудьте, якщо вам сподобався рецепт, поділитися ним.
Додати коментар