Коли ви думаєте про італійську кухню, то одразу згадуєте пасту або піцу. Але сьогодні ми вирішили приготувати щось солоденьке. Наш вибір припав на італійський тірамісу, який підкорить вас своїм чудовим солодким смаком з кавовими нотками. Наш тірамісу містить менше жиру та цукру і багатший на білок, ніж традиційний рецепт. В результаті виходить смачний десерт, яким можна насолоджуватися без докорів сумління навіть під час схуднення. Він задовольнить тягу до солодкого та наситить організм.
Інгредієнти для вівсяного шару:
- 300 мл знежиреного молока
- 100 г вівсяних пластівців
- 30 мл звареної кави / еспресо
- 15 г шоколадного протеїну
- 1 банан
- 1 ст.л. (приблизно 20 г) мигдалевої пасти
- щіпка кориці
Інгредієнти для крему:
- 500 г нежирного кисломолочного сиру
- 15 г ванільного протеїну
Інгредієнти для прикраси:
- 1 ст.л. какао-порошку
- кавові зерна
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Спочатку приготуйте основний вівсяний шар. Покладіть на сковорідку вівсяні пластівці, знежирене молоко, дрібку кориці і варіть близько 5 хвилин. Потім додайте до суміші 30 мл завареної кави, шоколадний протеїн, мигдальну пасту, пюре з банана і ретельно перемішайте. Якщо здається, що вийшло занадто густо, можна додати води.
Далі приступаємо до приготування крему. Все, що вам потрібно зробити – ретельно збити в мисці сир з ванільним протеїном.
Підготуйте миску, чашку або склянку, в яку ви будете викладати тірамісу. Почніть по черзі додавати вівсяний та вершковий шар. Ви самі вирішуєте, скільки окремих шарів ви отримаєте. Ви повинні отримати 3 порції, виходячи з кількості використаних інгредієнтів. Однак остаточна кількість залежить від вашої мети. Їх може бути більше або менше.
Після того, як шарування закінчено, настав час прикрашати. Посипте верх какао-порошком. Ви можете використовувати сито, щоб рівномірно присипати всю поверхню. Потім все, що вам потрібно зробити, це додати кавові зерна зверху, і все готово.
Харчова цінність | 1 порція (всього 3 порції) |
---|---|
Калорії | 387 |
Протеїни | 38 г |
Вуглеводи | 40 г |
Жири | 7 г |
Клітковина | 6 г |
Хоча тірамісу можна їсти одразу, ми рекомендуємо залишити його в холодильнику принаймні на годину, щоб він застиг. Тоді ви отримаєте ще більше задоволення.
Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах і тегом #gymbeamua.
Додати коментар