Ці м’які кульки, які на смак і запах нагадують медовий пиріг, – здорова, нездоланна спокуса. Вони підкорили наші серця завдяки простоті приготування, корисним інгредієнтам та чудовій поживній цінності. Приходьте і спробуйте ці медові кульки та втамуйте свої солодкі бажання. Ми рекомендуємо приготувати у 2-4 рази більше на свята, щоб ці смаколики швидко не закінчилися.
Інгредієнти для медового тіста:
- 200 г борошна із спельти
- 50 г вершкового масла
- 2 ст.л. меду
- 2 ст.л. кокосового цукру
- 1 велике яйце
- ½ ч. л. харчової соди
Інгредієнти для кульок:
- 180 г тертого запеченого медового тіста
- 3 ст.л. (100 г) протеїнової пасти MoiMüv з молочним смаком
- 1 ст.л. (35 г) нежирного м’якого сиру
- 20 г медового тіста для покриття
- 18 шт мигдалю
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Порядок дій
Збиваємо яйця з медом і цукром. Потім додайте борошно, розтоплене вершкове масло, соду і замісіть однорідне тісто. Потім розкачайте його і перекладіть на деко, застелене папером для випічки. Випікати в духовці при 200 ℃, приблизно 7 – 10 хвилин, до золотистої скоринки. Охолоджене тісто дрібно натерти на тертці. Відкладіть частину тіста для покриття. Змішайте натерте тісто і протеїнову пасту у великій мисці, за потреби додайте нежирний сир. Згодом сформуйте кульки та наповніть їх мигдалем. Нарешті, обваляйте їх у тертому медовому тісті. Зберігати кульки в холодильнику. Приємного апетиту!
Ми віримо, що вам сподобаються ці ніжні медові кульки. Якщо вам сподобався рецепт, надішліть його своїм рідним та друзям.
Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах і тегом #gymbeamua.
Додати коментар