Фітнес-рецепт: Шоколадний рулет з сирним та кокосовим кремом

Фітнес-рецепт: Шоколадний рулет з сирним та кокосовим кремом

Швейцарський рулет – це десерт, який смакує так само добре, як і виглядає. Основа – пишне та вологе какао-тісто, яке не ламається під час згортання. Початківці кулінари це точно оцінять. Крем ми приготували з кисломолочного сиру, збагаченого білком та кокосовою стружкою, що додасть швейцарському рулету ще один штрих. І, звісно, не обійшлося без шоколадної глазурі! Обсмажені шматочки кокосової стружки на поверхні – це просто вишенька на торті, яка підніме його на ще вищий рівень. Ну що, ви теж збираєтеся його приготувати?

Інгредієнти:

Інгредієнти для крему:

Інгредієнти для прикраси:

Шоколадний рулет з сирним та кокосовим кремом - Інгредієнти

Вас можуть зацікавити ці продукти:

Спосіб приготування:

Спочатку приготуємо тісто. Відокремлюємо яєчні білки від жовтків у дві різні миски. До білків додаємо дрібку солі та збиваємо до однорідної маси. До жовтків всипте 50 г ксиліту, додайте столову ложку теплої води і збивайте до отримання кремоподібної піни. Потім додайте просіяне борошно, какао та розпушувач і перемішайте лопаткою. Насамкінець обережно додайте збиті білки. Тепер, коли тісто готове, вилийте його на велике деко, застелене папером для випічки. Потім поставте деко з тістом у розігріту до 180 °C духовку і випікайте приблизно 10-15 хвилин. Після випікання обережно дістаньте тарілку з тістом, зніміть папір для випікання та перекладіть його на чисту вологу тканину, поки воно ще гаряче. Згорнути тісто в рулет і дати йому охолонути.

Тим часом готуємо крем для начинки швейцарського рулету. У мисці змішуємо кисломолочний сир, 70 г ксиліту та терту кокосову стружку.

Наша порада: якщо ви хочете, щоб ваш швейцарський рулет мав ще більш насичений кокосовий смак, ви можете додати кокосовий протеїн, кокосові ароматичні краплі або кокосове молоко.

Як тільки тісто охолоне, розгортаємо його, наносимо крем і щільно звертаємо назад, щоб сформувати рулет.

Шоколадний швейцарський рулет з сирним та кокосовим кремом - інструкція

А тепер приготуємо гарнір. Спочатку беремо сковорідку, розігріваємо її та додаємо шматочки кокосу. Обсмажуємо до злегка коричневого кольору. Потім відставляємо в сторону.

Далі візьміть миску і додайте в неї шоколад і кокосову олію. Розтоплюємо їх у мікрохвильовій печі або на водяній бані. Потім рівномірно виливаємо шоколадну глазур на рулет. Нарешті, беремо обсмажену кокосову стружку і посипаємо нею шоколадну глазур на рулеті.

Шоколадний швейцарський рулет з сирним та кокосовим кремом

Харчова цінність

1 штука (всього 17 штук)

Енергетична цінність160 ккал
Протеїни6 г
Вуглеводи7 г
Жири6 г

Перед тим, як подавати швейцарський рулет, дайте йому застигнути в холодильнику щонайменше 2 години, щоб переконатися, що він має ідеальну консистенцію. А якщо ви не можете чекати, покладіть його в морозильну камеру, що скоротить процес.

Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах і тегом #gymbeamcua.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *