Коли ми чуємо слово “Різдво”, ми уявляємо красиві гірлянди, подарунки, сім’ю і, найголовніше, тонни смачної їжі. Щоб Різдво не зруйнувало ваш важкий фітнес-процес за кілька днів, ми хочемо показати вам, як підійти до нього по-іншому. З якісних інгредієнтів ви можете приготувати смачне мигдалеве печиво, яке стане ідеальною різдвяною випічкою для ваших близьких. Готуймо разом!
Інгредієнти:
- 100 г цільнозернового борошна спельти
- 70 г мигдалевої пасти
- 50 г сирого мигдалю
- 50 мл кленового сиропу
- 25 г шоколаду
- 1 ч.л. розпушувача
- шматочки мигдалю для прикраси
- щіпка солі
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Спочатку змішайте борошно з дрібно нарізаним мигдалем, розпушувачем і дрібкою солі. Потім додайте до суміші кленовий сироп та мигдалеву пасту і замісіть туге, трохи липке тісто. Якщо тісто здається надто липким, додайте ще трохи борошна, а якщо надто твердим – трохи води.
Потім мокрими руками сформуйте печиво і викладіть його на деко, застелене папером для випічки. Випікайте печиво до золотистого кольору при 170 ℃, приблизно 10 хвилин. Занурте випечене печиво в розтоплений шоколад і посипте мигдальними шматочками. Наостанок дайте їм охолонути і насолоджуйтеся!
Харчова цінність | 1 печиво (10 печив) |
---|---|
Калорії | 138 |
Протеїни | 4 г |
Вуглеводи | 14 г |
Жири | 7 г |
Ми віримо, що це мигдальне печиво зробить ваші свята приємнішими, і ви будете насолоджуватися ним разом з родиною та друзями! Якщо вам сподобався новий рецепт, не соромтеся і діліться ним з друзями.
Додати коментар