Ніщо не може зрівнятися з маленьким шоколадним праліне до кави або чаю. А ще краще, коли шоколад наповнений пастою кеш’ю. Приготувати його дуже просто: вам знадобиться лише кілька інгредієнтів і водяна баня. Ви побачите, що результат перевершить будь-яку коробку шоколадних цукерок з магазину.
Інгредієнти для шоколадної частини:
- 75 г кокосової олії
- 60 г какао порошку
- 50 г сиропу агави
Інградієнти для горіхової начинки
- 20 г пасти кеш’ю
- 10 г кеш’ю
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування
Спочатку підготуйте водяну баню для шоколадної суміші. Нагрійте воду в каструлі на середньому вогні, потім поставте туди іншу каструлю або миску з нержавіючої сталі. Так, ви зможете поступово нагрівати кокосову олію та какао-порошок разом із сиропом агави.
Як тільки всі інгредієнти нагріються і утвориться однорідна маса, можна розливати її в силіконові формочки. Ідеально заздалегідь збризнути силіконові формочки спреєм кокосової олії.
З цієї кількості інгредієнтів у нас вийшло 12 штук. Додайте ½ ч. л. пасти кеш’ю в середину кожного праліне і посипте подрібненим сирим кеш’ю. Залиште на годину в холодильнику для застигання. І все, вони готові. Якщо ви не їсте праліне одразу, то зберігайте його в холодильнику.
Наша порада: праліне також чудово смакує, якщо його розтопити у вівсянці. А якщо ви любите експериментувати, то можете надати праліне власну родзинку, додавши різні горіхові пасти або ліофілізовані фрукти.
Поживна цінність | 1 праліне (загалом 12 штук) |
---|---|
Енергетична цінність | 101 ккал |
Протеїни | 1,5 г |
Вуглеводи | 4,5 г |
Жири | 8 г |
Клітковина | 2.5 г |
Якщо ви любите шоколад, то вам неодмінно сподобаються ці праліне з горіховою начинкою. Їх дуже легко приготувати, і вони буквально тануть у роті. Єдиний мінус – вони досить швидко зникають з тарілки.
Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах, позначивши їх тегом #gymbeamua.
Додати коментар