Ви любите мексиканську кухню? Тоді давайте приготуємо вдома цей фітнес-рецепт простих рибних тако, які порадують вас високим вмістом білка. Приготуйте їх разом з нами і внесіть трохи екзотики у свій раціон.
Інгредієнти для приготування:
- 500 г риби тилапії
- 4 тортильї
- 1 ст.л. лимонного соку
- 1 ст.л. соєвого соусу
- 1 ч.л. спеції із часнику
- 1/2 ч. л. солі
- 1/2 ч.л. меленого солодкого перцю
- 1/4 ч.л. чорного меленого перцю
Інгредієнти для салату:
- 2 великі жмені салату або руколи
- 2 помідори
- 1/2 червоної цибулі
- parmesan (optional)
- безкалорійний соус “Цезар”
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Насамперед приготуйте рибний маринад у невеликій мисці. Змішайте спецію із часнику, солодкий перець, чорний перець, сіль, соєвий соус і лимонний сік. Приготованою сумішшю натріть рибу з обох боків і викладіть у форму для запікання. Запікаємо рибу в розігрітій духовці протягом 15-20 хвилин при температурі 200°С. Тим часом готуємо овочі, миємо їх, а потім нарізаємо помідори та цибулю якомога дрібнішими шматочками.
Трохи підігрійте тортильї в духовці або в мікрохвильовій печі, а потім розділіть кожну з них на 4 частини. Потім кожну частину складаємо навпіл і закріплюємо зубочисткою так, щоб вона залишалася відкритою, але не до кінця. Після запікання дістаємо рибу з духовки і нарізаємо на менші шматочки. У готові тортильї викладаємо шарами овочі, нарізану рибу і в кінці поливаємо трохи некалорійним соусом для такос, або навіть додатково лимонного соку. Готові тако можна також подавати з тертим пармезаном. Приємного апетиту!
Вам сподобався цей фітнес-рецепт простих рибних тако, насичених білком? Не забудьте поділитися ним з друзями.
Додати коментар