Фітнес-рецепт: Пишні оладки-суфле

Фітнес-рецепт: Пишні оладки-суфле

У вас загоряються очі, коли ви чуєте слово “солодке”? Тоді цей трендовий рецепт японських пишних оладків гарантовано вам сподобається! Пишні оладки-суфле не лише гарно виглядають, але й підкорять вас неймовірно пишним та ніжним смаком. Неважливо, приготуєте ви їх зі свіжими фруктами, збитими вершками чи кисломолочним сиром, будьте певні, що вони вам сподобаються!

Інгредієнти:

Вас можуть зацікавити ці продукти:

Спосіб приготування:

Насамперед змішайте борошно з протеїном, розпушувачем, яєчним жовтком і молоком. Потім збийте яєчні білки разом з ксилітом і кількома краплями лимонного соку до однорідної маси. Додайте приблизно 3 столові ложки твердих яєчних білків до готового тіста і дуже ретельно перемішайте, щоб тісто залишилося красивим і пишним. Потім додайте решту збитих яєць і акуратно перемішайте їх з тістом.

Приготування тіста

Злегка збризніть сковорідку оливковою або кокосовою олією і готуйте млинці на найнижчій температурі. Візьміть одну велику столову ложку тіста, вилийте її на сковорідку і випікайте приблизно 2 хвилини. Додайте до цього оладка ще одну меншу ложку тіста, щоб зробити оладок вищим. Потім налийте на сковорідку приблизно 1 чайну ложку води і накрийте сковорідку кришкою. Приблизно через 2-3 хвилини переверніть оладок, знову накрийте кришкою і випікайте ще 3-4 хвилини.

Приготування оладок

Важливо готувати оладки при мінімально можливій температурі, щоб вони пропеклися і в середині. Так само чинимо з рештою тіста. Подаємо оладки одразу після випікання зі свіжими фруктами, кисломолочним сиром або будь-яким додатком за смаком.

Фітнес-рецепт: Пишні оладки-суфле
ПОЖИВНА ЦІННІСТЬНа 1 порцію (всього 2 порції)
Калорії 192
Протеїн14 г
Вуглеводи25 г
Жири4 г

Відео-рецепт пишних оладок-суфле:

Не зволікайте, приготуйте ці пишні оладки-суфле якнайшвидше! Якщо ви вважаєте, що цей рецепт сподобається і вашим друзям, то обов’язково поділіться ним з ними.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *