Фітнес-рецепт: Протеїновий низьковуглеводний хліб, багатий на клітковину

Фітнес-рецепт: Протеїновий низьковуглеводний хліб, багатий на клітковину

Ми маємо для вас ще один чудовий рецепт фітнес-хліба з низьким вмістом вуглеводів, який містить хорошу дозу протеїну і клітковини. Наприкінці ми також дамо вам чудову пораду щодо приготування збалансованого солодкого сніданку, який допоможе вам почати день з правильної ноги.

Інгредієнти:

  • 450 мл води
  • 100 г рисового протеїну без смаку
  • 100 г конопляного борошна
  • 100 г нутового борошна
  • 40 г кукурудзяного крохмалю
  • 30 г розчинної клітковини псиліум
  • 15 г гарбузового насіння
  • 1 ч.л. розпушувача
  • ½ ч. л. соди
  • ½ ч. л. солі

Вас можуть зацікавити ці продукти:

Спосіб приготування:

Насамперед розчиніть псиліум у 450 мл води, добре перемішайте і залиште на 15 хвилин, щоб він набряк. В іншій мисці змішайте протеїн, конопляне борошно, нутове борошно, кукурудзяний крохмаль, розпушувач, харчову соду та сіль. За 15 хвилин ви можете додати ці сипучі інгредієнти до гелевої суміші з води та клітковини. Вимішуйте всю цю масу руками приблизно 5-10 хвилин до утворення твердого нелипкого тіста. Збризніть форму оливковою олією, викладіть у неї тісто і посипте зверху гарбузовим насінням. Випікайте хліб у розігрітій до 180°C духовці протягом 50 хвилин. Після випікання дайте йому охолонути і насолоджуйтеся!

ПОЖИВНА ЦІННІСТЬЗА 1 СКИБОЧКУ (ВСЬОГО 12 СКИБОЧОК)
Калорії 105
Протеїни11 г
Вуглеводи8 г
Жири2 г

Інгредієнти для сніданку з протеїновим хлібом:

Спосіб приготування:

Все, що вам потрібно зробити – намазати арахісову пасту на 3 скибочки хліба, посипати корицею, прикрасити фруктами і насолоджуватися. Смакота!

Фітнес-рецепт: Протеїновий низьковуглеводний хліб, багатий на клітковину

Ну що, ми вас надихнули? Ми віримо, що так, і незабаром ви самі спробуєте цей чудовий фітнес-рецепт низьковуглеводного хліба. Якщо ви вважаєте, що ваші друзі також оцінять цей рецепт, то не забудьте поділитися ним.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *