Шоколадні десерти, безумовно, є одними з найулюбленіших! Немає сумнівів, що шоколад робить нас щасливими, а в поєднанні з корисними інгредієнтами, він дарує дивовижну насолоду без докорів сумління! Спробуйте цей простий шоколадний пряниковий торт і зробіть свій день ще кращим! Пишне тісто у поєднанні зі свіжим джемом та великою кількістю протеїну – правильний вибір для післяобіднього перекусу.
Інгредієнти:
- 1 склянка борошна зі спельти
- 1 ½ склянки молока
- ½ склянки протеїну Just Whey зі смаком шоколаду
- 50 г ксиліту
- 2 яйця
- 3 ст. л. какао
- 1 упаковка розпушувача
- ½ ст.л. кориці
Інші інгредієнти:
- 60 г чорного шоколаду
- 1 ст.л. кокосової олії
- абрикосовий джем
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
У великій мисці змішати борошно, протеїн, ксиліт, какао, розпушувач і корицю. В іншій мисці змішати молоко та яйця. Згодом ретельно перемішати обидві суміші, щоб всі інгредієнти з’єдналися. У вас повинно вийти рідке тісто. Вилити тісто на деко, застелене папером для випічки або присипане борошном. Випікати при температурі 180 °C приблизно 30-40 хвилин. Про готовність торта можна дізнатися за допомогою дерев’яної зубочистки, яка має бути сухою після виймання. Після випікання дати коржу охолонути. Потім розрізати пряник уздовж, акуратно покласти верхню частину поруч, а нижню змастити джемом. Накрити нижню частину верхньою. Приготувати глазур на водяній бані, розтопивши шоколад і кокосову олію. Покрити верхню частину торта розтопленою глазур’ю і поставити пряник застигати в холодильник. Потім розрізати його та насолоджуватися чудовим шоколадним смаком!
Відео рецепт пряникового торта з джемом та шоколадною глазур’ю
Сподіваємося, що наш рецепт простого пряникового торта вам сподобався, і ви незабаром насолодитеся його чудовим шоколадним смаком! Не забудьте про своїх рідних та друзів і надішліть їм цей рецепт.
Додати коментар