Чи може бути щось краще післяобідньої кави? Так, післяобідня кава зі смачним десертом! Приготуйте цей простий пиріг зі свіжої полуниці з вівсяного борошна, він зробить ваш день прекраснішим. Ви також хочете задовольнити свої смакові рецептори? Давайте приготуємо його швидко!
Для приготування тіста нам знадобиться:
- 300 г вівсяного борошна з ванільним смаком або без смаку
- 100 г мигдалю
- 80 мл сиропу агави
- 70 г банана (1 невеликий)
- 70 мл води
- 2 ч. л. соди бікарбонату
Інгредієнти для начинки:
- 500 г полуниці
- 100 мл сиропу агави
- 25 г насіння чіа
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Для початку наріжте полуницю шматочками. Потім покладіть їх разом з сиропом агави та насінням чіа в каструлю, накрийте кришкою і залиште тушкуватися приблизно на 10 хвилин. Тим часом змішайте всі інгредієнти для тіста – борошно, мелений мигдаль, сироп агави, бананове пюре, воду та соду, поки не отримаєте еластичне тісто. Підготуйте деко середнього розміру і збризніть його кокосовою олією. Потім викладіть тісто на тарілку, розрівняйте його і викладіть на нього полуничну начинку. Посипте верх пирога ⅓ тіста, що залишилося. Випікайте в духовці при 170°С близько 25 хвилин. Після випікання дайте пирогу охолонути, а вже потім розріжте його на 8 частин і подавайте до столу!
Ми віримо, що цей полуничний пиріг з вівсяного борошна буде не тільки смачним, але й зробить ваші будні приємнішими. Якщо ви хочете порадувати своїх друзів, то не забудьте поділитися рецептом з ними.
Додати коментар