Не знаєте, як включити більше бобових в свій раціон? Тоді сьогоднішній рецепт для вас. Цього разу ми вирішили приготувати вершковий гороховий соус і подати його з гороховою пастою. Таким чином, страва буде насиченою протеїном та клітковиною. Крім того, вона підкорить вас своїм чудовим смаком, який поєднує в собі м’який горошок та солоний оломоуцький сир. А знаєте, що найкраще? Приготування всієї страви займає не більше 10 хвилин.
Інгредієнти:
- 260 г гороху в розсолі (вага сухих речовин)
- 160 г горохової пасти
- 100 мл знежиреного молока
- 60 г (3 шт) оломоуцького сиру
- 1 ч.л. сушеного часнику
- щіпка чорного меленого перцю
- щіпка солі
- зелень для прикраси, ми використовували садовий крес-салат (за бажанням)
- горошок для прикраси (за бажанням)
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Спочатку приготуйте горохову пасту згідно з інструкцією на упаковці. Потім починаємо готувати гороховий соус. Консервований горошок проціджуємо, щоб позбутися розсолу. У вас повинно вийти близько 260 г сухої маси. Перемішуємо до однорідної маси. Додаємо молоко, перець, сіль, сушений часник і знову перемішуємо. Потім беремо оломоуцький сир, дрібно нарізаємо його і додаємо до горохової маси.
І можна приступати до подачі. Візьміть дві тарілки і рівномірно розподіліть приготовлену пасту. Потім поливаємо макарони гороховим соусом, а прикрасити страву можна садовими крес-салатами або горошком.
Наша порада: Гороховий соус чудово смакує навіть з класичною пшеничною пастою. Однак, якщо ви прагнете схуднути, можете поєднувати його з нашою ZERO локшиною. Вона повністю не містить вуглеводів і містить лише 7 ккал на 100 г.
Харчова цінність | 1 порція без прикраси (всього 2 порції) |
---|---|
Енергетична цінність | 440 ккал |
Протеїни | 36 г |
Вуглеводи | 65 г |
Жири | 1,5 г |
Клітковина | 11 г |
Макарони з гороховим соусом смакують як гарячими, так і холодними. Це ідеальний обід на швидку руку, який можна взяти з собою куди завгодно.
Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах і позначати тегом #gymbeamua.
Додати коментар