Фітнес-рецепт: Паста з соусом із сардин

Фітнес-рецепт: Паста з соусом із сардин

Всі ми знайомі з класичним томатним соусом з м’ясним фаршем або фрикадельками. Однак сьогодні спробуємо більш просту варіацію за допомогою консервованих сардин. Уся страва буде готова найближчим часом, і ми гарантуємо, що вона вам неодмінно сподобається.

Інгредієнти:

  • 200 г помідорів у власному соці
  • 125 г сардин у розсолі
  • 80 г спагеті
  • 1 цибулина
  • 1 зубчик часнику
  • аерозольна оливкова олія
  • базилік та орегано за смаком

Вас можуть зацікавити ці продукти:

Спосіб приготування:

Помідори нарізати невеликими шматочками. Почистити і дрібно нарізати цибулю і часник. Злити розсіл з консервованих сардин і нарізати їх на дрібні шматочки. Далі приступати до власне приготування.

Збризнути сковороду олією і дати їй розігрітися. Обсмажити цибулю та часник до золотистого кольору. Додати нарізані помідори і готувати 5 хвилин, поки вони не розм’якнуть, а соус не загусне. Потім додати нарізані сардини і смажити ще 5 хвилин, періодично помішуючи. Посолити та додати базилік або орегано, залежно від ваших уподобань.

Паста з соусом із сардин - Соус

У підсоленій воді відварити макарони відповідно до інструкцій на упаковці до стану аль денте (все ще тверді на дотик). Потім відцідити воду і змішати з соусом. На завершення посипте блюдо базиліком або орегано за смаком, а також за бажанням можете додати шматочок помідора як прикрасу.

Наша порада: якщо ви любите сир, то не забудьте посипати страву щедрою кількістю сиру пармезан. Ви також можете спробувати харчові дріжджі для додаткового смаку.

Паста з соусом із сардин

Ознайомтеся з нашими бестселерами:

Поживна цінність

1 ціла порція

Енергетична цінність593 ккал
Протеїни45 г
Вуглеводи76 г
Жири11 г
Клітковина5 г

Якщо ви не любите проводити години на кухні, то цей рецепт ідеально підходить для вас. Всього за 20 хвилин можна приготувати повноцінний обід.

Не соромтеся ділитися своїми шедеврами з нами в соціальних мережах, використовуючи хештег #gymbeamua.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *