Фітнес-рецепт: Млинцевий торт з ванільним кремом

Фітнес-рецепт: Млинцевий торт з ванільним кремом

Любите солодкі десерти і вагаєтесь, що краще – млинці чи торт? Вам не доведеться обирати. У сьогоднішньому рецепті ми поєднали і те, і інше в одну ідеальну насолоду – дивовижний млинцевий торт. Окрім пишних млинців, ви зможете насолодитися смачним ванільним кремом, який насичений білком. Це робить млинцевий торт чудовим сніданком або перекусом для кожної активної людини. Цей млинцевий торт неодмінно стане справжнім коханням з першого шматочка.

Інгредієнти для млинців:

  • 600 г борошна з спельти дрібного помелу
  • 500 мл газованої води
  • 500 мл нежирного молока
  • 40 г топленого масла (або використовуйте розтоплене вершкове масло)
  • 6 яєць
  • 3 ст.л. ксиліту
  • щіпка солі
  • олія у формі спрею (можна використовувати будь-яку іншу олію)

Інгредієнти для крему:

Для подачі:

Млинцевий торт з ванільним кремом - інгредієнти

Вас можуть зацікавити ці продукти:

Спосіб приготування:

Для початку приготуємо млинці. Візьміть миску і змішайте сухі інгредієнти – борошно, сіль і ксиліт. Коли всі інгредієнти змішані, додайте яйця, топлене масло, нежирне молоко та газовану воду.

Млинцевий торт з ванільним кремом - тісто

Змішайте все разом, щоб вийшло однорідне тісто. Відставте його вбік, дайте трохи постояти і починайте готувати начинку.

Візьміть миску і змішайте кисломолочний сир, ванільний протеїн і ванільні ароматизатори. Потім поставте однорідний крем у холодильник.

Млинцевий торт з ванільним кремом - готуємо крем

Потім починаємо готувати млинці. Візьміть сковорідку, збризніть її олією та вилийте на неї достатню кількість млинцевого тіста. Смажимо кожен млинець до золотистої скоринки з кожного боку. Коли всі млинці будуть готові, даємо їм охолонути. Після цього можна приступати до складання самого торта.

Візьміть один млинець і викладіть його на тарілку. Наносимо тонкий шар крему і злегка посипаємо його ліофілізованою малиною. Зверху кладемо ще один млинець.

Млинцевий торт з ванільним кремом - пошарове приготування

Продовжуйте так само, поки не закінчаться млинці та крем. Нарешті, покрийте верхній млинець кремом і прикрасьте його ліофілізованою малиною, подрібненим шоколадом, горіхами кеш’ю – і все готово. Перед подачею рекомендуємо залишити торт у холодильнику принаймні на кілька годин.

Наша порада: якщо ви хочете, щоб все вийшло рівномірно, порахуйте, скільки у вас млинців. Потім розділіть всю вагу крему (приблизно 780 г) на кількість млинців, і ви отримаєте приблизну кількість крему, яку потрібно викласти на кожен млинець. Далі вам залишиться лише зважити кожен шар, і все повинно вийти ідеально. Якщо хочете, можете залишити більше крему для верхньої частини, щоб торт виглядав ще розкішніше.

Млинцевий торт з ванільним кремом

Харчова цінність

1 порція (всього 12 порцій)

Енергетична цінність325 ккал
Протеїни21 г
Вуглеводи36 г
Жири9 г
Клітковина8 г

Млинцевий торт багатий на білок, тому це не тільки чудовий десерт, але й смачний перекус або сніданок, який завжди наситить вас.

Не соромтеся і діліться своїми творіннями з нами в соціальних мережах, використовуючи хештег #gymbeamua.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *