Любите солодкі десерти і вагаєтесь, що краще – млинці чи торт? Вам не доведеться обирати. У сьогоднішньому рецепті ми поєднали і те, і інше в одну ідеальну насолоду – дивовижний млинцевий торт. Окрім пишних млинців, ви зможете насолодитися смачним ванільним кремом, який насичений білком. Це робить млинцевий торт чудовим сніданком або перекусом для кожної активної людини. Цей млинцевий торт неодмінно стане справжнім коханням з першого шматочка.
Інгредієнти для млинців:
- 600 г борошна з спельти дрібного помелу
- 500 мл газованої води
- 500 мл нежирного молока
- 40 г топленого масла (або використовуйте розтоплене вершкове масло)
- 6 яєць
- 3 ст.л. ксиліту
- щіпка солі
- олія у формі спрею (можна використовувати будь-яку іншу олію)
Інгредієнти для крему:
- 750 г нежирного кисломолочного сиру
- 1 мірна ложка (приблизно 30 г) ванільного протеїнового порошку
- cмакові краплі – ваніль
Для подачі:
- 10 г чорного шоколаду
- 10 г горіхів кеш’ю
- 10 г ліофілізованої малини
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Для початку приготуємо млинці. Візьміть миску і змішайте сухі інгредієнти – борошно, сіль і ксиліт. Коли всі інгредієнти змішані, додайте яйця, топлене масло, нежирне молоко та газовану воду.
Змішайте все разом, щоб вийшло однорідне тісто. Відставте його вбік, дайте трохи постояти і починайте готувати начинку.
Візьміть миску і змішайте кисломолочний сир, ванільний протеїн і ванільні ароматизатори. Потім поставте однорідний крем у холодильник.
Потім починаємо готувати млинці. Візьміть сковорідку, збризніть її олією та вилийте на неї достатню кількість млинцевого тіста. Смажимо кожен млинець до золотистої скоринки з кожного боку. Коли всі млинці будуть готові, даємо їм охолонути. Після цього можна приступати до складання самого торта.
Візьміть один млинець і викладіть його на тарілку. Наносимо тонкий шар крему і злегка посипаємо його ліофілізованою малиною. Зверху кладемо ще один млинець.
Продовжуйте так само, поки не закінчаться млинці та крем. Нарешті, покрийте верхній млинець кремом і прикрасьте його ліофілізованою малиною, подрібненим шоколадом, горіхами кеш’ю – і все готово. Перед подачею рекомендуємо залишити торт у холодильнику принаймні на кілька годин.
Наша порада: якщо ви хочете, щоб все вийшло рівномірно, порахуйте, скільки у вас млинців. Потім розділіть всю вагу крему (приблизно 780 г) на кількість млинців, і ви отримаєте приблизну кількість крему, яку потрібно викласти на кожен млинець. Далі вам залишиться лише зважити кожен шар, і все повинно вийти ідеально. Якщо хочете, можете залишити більше крему для верхньої частини, щоб торт виглядав ще розкішніше.
Харчова цінність | 1 порція (всього 12 порцій) |
---|---|
Енергетична цінність | 325 ккал |
Протеїни | 21 г |
Вуглеводи | 36 г |
Жири | 9 г |
Клітковина | 8 г |
Млинцевий торт багатий на білок, тому це не тільки чудовий десерт, але й смачний перекус або сніданок, який завжди наситить вас.
Не соромтеся і діліться своїми творіннями з нами в соціальних мережах, використовуючи хештег #gymbeamua.
Додати коментар