Що виходить з нетрадиційного поєднання моркви та вершкового сиру? Один смачний морквяний чизкейк з низьким вмістом жиру та еластичною консистенцією. Ми гарантуємо, що ви будете насолоджуватися ним всією сім’єю. Приготуймо його!
Інгредієнти для тіста:
- 200 г цільнозернового борошна зі спельти
- 150 мл молока
- 140 г моркви (одна велика морквина)
- 100 г яблучного пюре (дитяче харчування без цукру)
- 70 г кокосового цукру
- 1 яйце
- 1 ст.л. лимонного соку
- 2 ч.л. кориці
- 2 ч.л. розпушувача
- 1 ч. л. харчової соди
- ½ ч.л. меленого імбиру
Інгредієнти для крему:
- 250 г вершкового сиру
- 25 г протеїну Just Whey з ванільним смаком
- 15 г ванільного порошку для пудингу
- 1 яйце
- підсолоджувач за смаком
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Приготування:
Насамперед змішайте в одній мисці борошно з корицею, меленим імбиром, содою, розпушувачем і кокосовим цукром. Потім дрібно натріть моркву і додайте її в тісто разом з яйцем, молоком, лимонним соком і яблучним пюре. Ретельно вимішайте тісто, щоб усі інгредієнти з’єдналися.
Приготуйте крем, змішавши вершковий сир, протеїн, порошок для пудингу, яйце та підсолодивши будь-яким підсолоджувачем на ваш смак. Вилийте тісто і крем по черзі у змащену маслом форму для торта (ми використовували форму діаметром 20 см). Випікайте пиріг 25 хвилин при температурі 180℃, потім зменшіть температуру до 160℃ і випікайте ще 25 хвилин. Після випікання дайте чизкейку охолонути, наріжте і подавайте до столу. Смачного!
ПОЖИВНА ЦІННІСТЬ | НА 1 ШМАТОК (ВСЬОГО 10 ШМАТКІВ) |
---|---|
Калорії | 168 |
Протеїн | 9 г |
Вуглеводи | 28 г |
Жири | 3 г |
Відео-рецепт м’якого морквяного чизкейка з вершковим сиром:
Сподіваємося, що ви зможете приготувати цей смачний морквяний чизкейк незабаром самостійно і отримаєте задоволення від його приготування. Якщо вам сподобався рецепт, то поділіться ним.
Додати коментар