Не обов’язково постійно використовувати тортильї для приготування ролу, буріто чи кесадільї. Як щодо того, щоб дати шанс іншим стравам? Ви точно не помилитеся з мексиканським тако. Для начинки ми використали наш тофу та овочеву суміш. Це робить фаршировану тортилью придатною для вегетаріанців. І, звичайно, не обходиться без смачних соусів ZERO, які допоможуть створити ідеальний смак, але без додавання зайвих калорій.
Інгредієнти:
- 240 г тофу
- 210 г консервованої кукурудзи
- 200 г помідорів черрі
- 6 тортильї (діаметром 15 або 20 см)
- 1 невеликий салат айсберг
- 1 помаранчева паприка
- 1 червона цибулина
- 1/2 огірка
- медово-гірчичний соус
- солодкий соус чилі
- чорний перець
- копчена паприка
- сіль
- олія в формі спрею
- лайм (за бажанням)
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Візьміть салат і порвіть його на більші шматочки. Наріжте помідори черрі, перець, цибулю та огірки на менші шматочки і змішайте все разом з кукурудзою. Потім підготуйте тофу, наріжте кубиками і приправте сіллю, перцем і копченою паприкою. На сковороді, яка збризнута олією та розігріта, обсмажуємо тофу приблизно 3-5 хвилин. На іншій сковороді або в мікрохвильовій печі розігрійте тортильї та наповніть їх овочами та обсмаженим тофу. Зверху полийте солодким чилі та медово-гірчичним соусом за смаком. Можна також збризнути тако соком лайма.
Харчова цінність | 1 ПОРЦІЯ (всього 6 порцій) |
---|---|
Енергетична цінність | 201 ккал |
Протеїни | 8 г |
Вуглеводи | 28 г |
Жири | 5.5 г |
Клітковина | 4 г |
Цей рецепт тако сподобається любителям врапів, буріто та інших смаколиків з тортильї. Він чудово підійде, наприклад, як закуска для пікніка.
Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах, позначивши їх тегом #gymbeamua
Додати коментар