Фітнес-рецепт: Курка з макаронами, шпинатом та вершковим соусом

Фітнес-рецепт: Курка з макаронами, шпинатом та вершковим соусом

Сьогоднішній рецепт сподобається всім любителям вершкових соусів. Наш соус чудово поєднується з куркою та пастою. Його чудовий смак базується на гірчиці, пармезані та шпинаті. Великою перевагою всієї страви є її просте приготування. Тому ви можете приготувати її навіть у напружені дні, коли ви поспішаєте.

Інгредієнти:

  • 450 г курячої грудки
  • 350 г макаронних виробів на вибір
  • 120 г молодого шпинату
  • 300 мл 10% вершків
  • 60 г крупно натертого сиру пармезан
  • 2 чайні ложки діжонської гірчиці
  • 3 зубчика часнику
  • 1 столова ложка оливкової олії або топленого масла
  • воду з макаронів до консистенції соусу
  • сіль і перець за смаком
Курка з макаронами, шпинатом та вершковим соусом - інгредієнти

Вас можуть зацікавити ці продукти:

Спосіб приготування:

Спочатку приготуйте пасту. Покладіть їх у киплячу підсолену воду і варіть згідно з інструкцією, щоб вони були аль денте (тверді на дотик). Коли вони будуть готові, не забудьте злити частину води з варених макаронів у чашку, її можна використати для розведення соусу. Потім починаємо готувати м’ясо. Наріжте м’ясо невеликими кубиками, посоліть і поперчіть. У глибокій сковороді розігріваємо олію (можна використовувати топлене масло) і обсмажуємо м’ясо. Коли воно буде готове, відкладаємо його в миску і починаємо готувати соус. Дрібно наріжте часник і злегка обсмажте його на сковороді, в якій готували м’ясо. Потім додаємо вершки, діжонську гірчицю та крупно натертий сир пармезан. Потім додайте шпинат, відварені макарони та м’ясо. Дайте закипіти та посоліть і поперчіть.

Курка з макаронами, шпинатом та вершковим соусом - спосіб приготування

Якщо соус здається занадто густим, додайте води, в якій варилися макарони. І подавайте до столу. Якщо хочете зробити смак більш насиченим, можете посипати страву сиром пармезан.

Наша порада: якщо ви хочете страву з меншою енергетичною цінністю, використовуйте нашу локшину ZERO.

Курка з макаронами, шпинатом та вершковим соусом

Поживна цінність

1 порція (всього 4 порції)

Енергетична цінність609 ккал
Протеїни45 г
Вуглеводи69 г
Жири17 г

Цей вершковий соус з пастою та м’ясом смакує просто чудово. Коли вам набридне таке поєднання, можете спробувати його з тофу або рисом.

Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах, позначивши їх тегом #gymbeamua.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *