Шукаєте простий рецепт, який поєднує курку з ідеально вершковим кокосовим соусом? Тоді ви в правильному місці. Ми також вирішили додати стручки квасолі, часник, куркуму і, звичайно ж, свіжу зелень. В результаті, вийшла ідеальна страва, яка чудово підходить навіть для обіду нашвидкоруч і яка надійно зігріває все тіло. Якщо ви шанувальник східних смаків, то вам неодмінно сподобається цей делікатес з азійським відтінком.
Інгредієнти:
- 400 г курячого філе
- 100 г стручкової квасолі
- 100 мл кокосового молока
- 3 зубчика часнику
- 3 г куркуми
- аерозольна олія
- спеції за смаком
- сіль за смаком
- перець за смаком
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Почніть з нарізання м’яса невеликими кубиками. Розігрійте сковороду, збризнуту аерозольною олією, і злегка обсмажте м’ясо. Потім додайте куркуму, сіль та перець за смаком і обсмажте до золотистого кольору. Додайте до м’яса подрібнену стручкову квасолю та пропущений через прес часник. Потім влийте кокосове молоко і дайте трохи покипіти. Якщо соус здається занадто густим, то додайте трохи води. Готову страву не забудьте прикрасити свіжою зеленню. Коріандр, орегано або петрушка чудово підійдуть. Подавати можна з будь-яким гарніром. Цього разу ми взяли рис. Також чудово смакуватиме з макаронами, кускусом або кіноа.
Поживна цінність | 1 порція без гарніру (загалом 2 порції) |
---|---|
Енергетична цінність | 321 ккал |
Протеїни | 48 г |
Вуглеводи | 3 г |
Жири | 13 г |
Якщо ви хочете урізноманітнити свій раціон і приготувати куряче м’ясо трохи по-іншому, то цей рецепт неодмінно припаде вам до смаку.
Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах, позначивши їх тегом #gymbeamua.
Додати коментар