У вас закінчуються ідеї, як додати білок в свій раціон? Без проблем, курка – це завжди гарна ідея. Пропонуємо вам рецепт смачного курячого шашлику на грилі з кисло-солодким арахісовим соусом. Апетитний запах наповнить вашу кухню і додасть нових смаків до раціону. Крім того, в одній порції міститься до 41 грама білка. Спробуєте?
Інгредієнти для м’яса:
- 300 г курячого філе
- оливкова олія в формі спрею
- щіпка чорного меленого перцю
- щіпка солі та спеції перцю
Інгредієнти для соусу:
- 30 г порошку арахісової пасти
- 15 мл кленового сиропу
- 10 мл соєвого соусу
- 10 мл солодкого соусу чилі
- 50-80 мл води
- ½ лимонного соку
Інгредієнти для оздоблення:
- арахіс
- петрушка
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Курячі філе нарізати кубиками. Посолити, поперчити і залишити в холодильнику мінімум на 60 хвилин. Тим часом готуємо соус. Змішуємо порошкову арахісову пасту, кленовий сироп, соєвий соус та соус чилі. Додайте до суміші лимонний сік та долийте трохи води, залежно від консистенції соусу.
Курячі шматочки нанизуємо на шампур та обсмажуємо на невеликій кількості оливкової олії. Можна використовувати як домашній гриль, так і сковороду. Подаємо з рисом та овочами, поливаємо арахісовим соусом. Перед подачею прикрасьте страву арахісом та петрушкою. Приємного апетиту.
Ви також можете насолоджуватися цим фітнес рецептом під час літнього барбекю з друзями. Він простий в приготуванні, надзвичайно смачний та корисний для здоров’я. Якщо вам сподобався рецепт, підтримайте нас, поділившись ним.
Додати коментар