День святого Валентина – ідеальна нагода подарувати радість собі або близьким людям. А оскільки шлях до серця проходить через шлунок, ці ласощі стануть ідеальним вибором. Ці капкейки мають чудовий рожевий колір і вирізняються фантастичним смаком та досконалою композицією. Завдяки цьому вони неодмінно порадують усіх любителів фітнесу та прихильників здорового способу життя.
Інгредієнти для тіста:
- 240 мл знежиреного молока
- 130 г борошна вищого ґатунку
- 130 г цільнозернового борошна зі спельти
- 60 г протеїнового порошку з ароматом ванілі
- 12 г розпушувача
- 10 г бурякового порошку
- 4 ст л ріпакової олії
- 2 яйця
- дрібка солі
- краплі з ароматом ванілі до смаку
Інгредієнти для прикраси:
- 200 г знежиреного кисломолочного сиру
- 35 г темного шоколаду (90%)
- 15 г білого шоколаду для посипання
- 10 г (1 пакетик) стабілізатора для збивання вершків
- 5 г бурякового порошку
- краплі з ароматом ванілі до смаку
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Розігрійте духовку до 180 °C і підготуйте форму для мафінів, вистеливши її силіконовими або паперовими вкладишами. Якщо їх немає під рукою, то змастіть форму аерозольною олією. Починайте готувати тісто. У мисці змішайте обидва види борошна, буряковий порошок, протеїновий порошок, розпушувач і дрібку солі. Все ретельно перемішайте. Потім додайте яйця, молоко, олію, ванільні ароматизовані краплі та перемішуйте, доки все добре не змішається і не вийде однорідне тісто. Потім розкладіть тісто у підготовлені формочки, заповнюючи кожну приблизно на ¾. Має вийти приблизно 12 капкейків.
Поставте підготовлену форму з вкладишами в розігріту духовку і випікайте 20-30 хвилин. Щоб перевірити, чи готові капкейки, скористайтеся зубочисткою. Якщо вона залишається сухою після того, як її встромляють у капкейк, то вони готові. Після випікання дістаньте їх з духовки і дайте охолонути.
Поки капкейки охолоджуються, час приготувати прикрасу. Розтопіть 35 г темного шоколаду в силіконовому мішечку за допомогою мікрохвильової печі або пароварки. Дайте йому трохи охолонути, щоб зберегти рідку консистенцію. В іншій мисці змішайте кисломолочний сир з ванільними ароматизованими краплями та буряковим порошком (5 г). Додайте охолоджений шоколад і додайте стабілізатор збитих вершків згідно з інструкцією, щоб крем став більш щільним і з ним було легше працювати. Перемішайте все, спробуйте на смак і відрегулюйте смак, додавши більше ароматизованих крапель, якщо потрібно. Перекладіть крем у кондитерський мішок і прикрасьте ним усі капкейки. На завершення посипте зверху тертим білим шоколадом, і все готово.
Ознайомтеся з нашими бестселерами:
Поживна цінність | 1 капкейк (всього 12 штук) |
---|---|
Енергетична цінність | 188 ккал |
Протеїни | 11 г |
Вуглеводи | 19 г |
Жири | 7 г |
Клітковина | 2.5 г |
Якщо ви хочете побалувати себе та своїх коханих на День святого Валентина, то ви точно не помилитеся з цим частуванням.
Не соромтеся і діліться своїми шедеврами з нами в соціальних мережах, використовуючи хештег #gymbeamua.
Додати коментар