Фітнес-рецепт: Італійська фрітата з бататом

Фітнес-рецепт: Італійська фрітата з бататом

Італійська кухня – одна з ваших улюблених? Тоді ви точно повинні приготувати домашню фрітату з бататом, яка, окрім чудового смаку, збагатить ваш організм необхідними поживними речовинами. Спробуймо!

Інгредієнти:

  • 300 г батату
  • 250 г броколі
  • 200 г кисломолочного сиру
  • 50 г сиру пармезан
  • 6 яєць
  • 1 жменя свіжої петрушки
  • 1 чайна ложка чорного меленого перцю
  • 1 чайна ложка сушених трав (базилік, чебрець,…)
  • ¼ чайної ложки солі
  • аерозольна оливкова олія
Інгредієнти

Вас можуть зацікавити ці продукти:

Підготовка:

Перш за все, розділіть броколі на суцвіття і відваріть на пару до м’якості. Потім наріжте суцвіття на невеликі шматочки. Тим часом почистіть батат, наріжте його тонкими кружечками, посоліть та приправте. Збризніть сковороду оливковою олією і обсмажте нарізаний батат на повільному вогні до м’якості. У великій мисці змішайте зварену і нарізану броколі та обсмажений батат. Додайте кисломолочний сир, яйця, 20 г тертого пармезану і ретельно перемішайте. Насамкінець додайте чорний мелений перець, сушені трави, подрібнену петрушку і знову перемішайте.

Спосіб приготування:

Вилийте суміш у сковороду або форму для запікання, придатну для духовки. Посипте фрітату рештою тертого пармезану і випікайте приблизно 20 хвилин при 180 ℃ до золотистої скоринки. Вийміть запечену фрітату, дайте їй трохи охолонути, наріжте і подавайте до столу! Смакота!

Фітнес-рецепт: Італійська фрітата з бататом
ПОЖИВНА ЦІННІСТЬНА 1 ПОРЦІЮ (ВСЬОГО 4 ПОРЦІЇ)
Калорії 288
Протеїн22 г
Вуглеводи21 г
Жири14 г

Відео-рецепт італійської фрітати з бататом:

Будемо раді, якщо вам сподобається маленький шматочок Італії у вигляді фрітати, і що ви будете смакувати нею найближчим часом. Якщо вам сподобався рецепт, то підтримайте його, поділившись.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *