Що може бути краще за смачні вафлі, які наповнять вашу кухню ароматами ванілі та кориці? У сьогоднішньому рецепті ми додали гарбузове пюре, яке надасть їм чудового смаку. Крім того, воно допоможе вам задовольнити рекомендовану добову норму овочів. Що ще ви будете додавати – вирішувати вам. Чи будете ви використовувати фрукти та горіхи пекан, як ми, чи виберете, наприклад, арахісову пасту?
Інгредієнти для гарбузових вафель:
- 250 г пшеничного борошна айнкорн (або ви можете використовувати пшеничне борошно вищого ґатунку)
- 240 мл мигдалевого молока (або ви можете використовувати коров’яче молоко, але рецепт вже не буде веганським)
- 200 г гарбузового пюре
- 80 мл кленового сиропу
- 1.5 ст л яблучного оцту
- 2 ч.л. харчової соди
- 1 ч л кориці
- стручок ванілі за смаком (або ви можете використовувати ванільний цукор, ароматизатор або ароматизовані краплі)
- дрібка гімалайської солі
Інгредієнти для прикраси:
- 100 г мандаринів
- 50 г чорниці
- 30 г горіхів пекан
- 20 мл фінікового сиропу
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Візьміть миску і змішайте всі сипучі інгредієнти (борошно, соду, корицю і дрібку солі). Потім додайте решту інгредієнтів (мигдальне молоко, гарбузове пюре, кленовий сироп, яблучний оцет, ароматизовані краплі Flavor Drops або внутрішню частину стручка ванілі). Ретельно перемішайте вафельне тісто. Потім візьміть вафельницю і додайте аерозольну олію, щоб вафлі не прилипали. Приготуйте вафлі з усієї суміші. Кількість залежить від розміру вашої вафельниці. Перед подачею прикрасьте вафлі. Ми використовували мандарини, чорницю, горіхи пекан та фініковий сироп.
Поживна цінність | 1 порція без прикрас (загалом 3 порції) |
---|---|
Калорії | 439 |
Протеїни | 11 г |
Вуглеводи | 93 g |
Жири | 2,5 г |
Окрім фруктів та горіхів, ви можете додати, наприклад, сир, протеїнову пасту MoiMüv або насолоджуватися вафлями з протеїновим морозивом, щоб збільшити вміст білка. Що саме ви оберете – вирішувати вам.
Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах та #gymbeamua.
Додати коментар