Увага, ще одне натхнення для сніданку на підході! Спробуйте французькі тости з мигдальною пастою та карамелізованим бананом, які підсолодять ваш ранок завдяки аромату кориці та неперевершеному смаку. Вам більше не потрібно йти в улюблене місце, щоб мати ідеальний сніданок!
Інгредієнти:
- 4 скибочки цільнозернового бутербродного хліба
- 50 г мигдальної пасти
- 1 банан
- 20 мл молока
- 1 яйце
- 1 ст.л. оливкової олії
- 1 ч.л. кленового сиропу
- ½ ч. л. кориці
Інгредієнти для карамелізованих бананів
- 1 банан
- 10 мл кленового сиропу
- ½ ст.л. оливкової олії
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Інструкція:
Намастіть обидві половинки тосту мигдальною пастою, покладіть на одну половинку нарізаний банан, а другу покладіть зверху. Яйце збиваємо виделкою разом з молоком, кленовим сиропом і корицею. Начинені тости змастити яєчною сумішшю (по кілька секунд з кожного боку) і обсмажити до золотистого кольору на сковороді, змащеній оливковою олією. Подавайте тости ще теплими з карамелізованим бананом, який готується шляхом обсмажування нарізаного банана з кленовим сиропом на оливковій олії до золотистої скоринки. Приємного апетиту!
Ми віримо, що рецепт французьких тостів з мигдальною пастою і бананом надихнув вас і зробить ваш ранок прекраснішим. Якщо вам сподобався рецепт, поділіться ним з рідними та друзями.
Не соромтеся ділитися з нами своїми творіннями в соціальних мережах, використовуючи #gymbeamua.
Додати коментар