Фітнес-рецепт: Булочки із полуничною начинкою

Фітнес-рецепт: Булочки із полуничною начинкою

Сьогодні ми порадуємо всіх, хто любить ласувати пухкою випічкою. Булочки – це ніжні солодкі тістечка, які зазвичай їдять в Англії. Сьогодні ми вдосконалили їх, додавши творожно-полуничну начинку. Разом вони створюють ідеальне смакове поєднання. Ви б з’їли їх на сніданок чи перекус?

Для булочок вам знадобиться:

Інгредієнти для начинки:

Булочки із творожно-полуничною начинкою

Вас можуть зацікавити ці продукти:

Спосіб приготування:

Почніть із приготування тіста для булочок. Покладіть борошно, розпушувач, ксиліт та сіль в миску і ретельно перемішайте. Потім додайте нарізане вершкове масло. Руками перетріть все в крихту (маленькі шматочки, які кришаться). Потім додайте родзинки, 1 яйце, молоко та вимісіть все разом. Дати готовому тісту відпочити кілька хвилин.

Булочки із творожно-полуничною начинкою - тісто

Присипаною борошном качалкою розкачайте тісто до товщини 2-3 см. Виріжте приблизно сім кружечків діаметром близько 5 см. Ви можете вирізати їх за допомогою склянки. Перекласти на форму для випікання, збризнуту олією або застелену папером для випічки. Збийте яйце в мисці та змастіть ним поверхню булочок.

Поставити в розігріту до 220°C духовку та випікати п’ятнадцять хвилин. Після випікання дати охолонути.

Булочки із творожно-полуничною начинкою - без начинки

Потім розріжте їх ножем навпіл, змастіть кисломолочним сиром, викладіть зверху полуничний джем та можете насолоджуватися смаколиками.

Наша порада: якщо ви не любите родзинки, можете додати в тісто шоколадну стружку або протеїнові дропси MoiMüv Protein Crispies.

Готові булочки із творожно-полуничною начинкою

Харчова цінність

1 булочка із начинкою (всього 7 штук)

Енергетична цінність224 ккал
Протеїни9 г
Вуглеводи29 г
Жири8 г

Якщо ви любите пухку випічку із кремовою начинкою, то вам сподобаються булочки. Вони чудово підійдуть як перекус або на сніданок.

Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах, позначаючи їх тегом #gymbeamua.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *