Сьогодні ми порадуємо всіх, хто любить ласувати пухкою випічкою. Булочки – це ніжні солодкі тістечка, які зазвичай їдять в Англії. Сьогодні ми вдосконалили їх, додавши творожно-полуничну начинку. Разом вони створюють ідеальне смакове поєднання. Ви б з’їли їх на сніданок чи перекус?
Для булочок вам знадобиться:
- 200 г борошна із пшениці + 20 г для качалки
- 75 мл нежирного молока
- 50 г родзинок
- 50 г вершкового масла
- 25 г ксиліту
- 2 яйця
- 1 чайна ложка розпушувача
- щіпка солі
Інгредієнти для начинки:
- 150 г м’якого нежирного кисломолочного сиру
- 100 г полуничного джему
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Почніть із приготування тіста для булочок. Покладіть борошно, розпушувач, ксиліт та сіль в миску і ретельно перемішайте. Потім додайте нарізане вершкове масло. Руками перетріть все в крихту (маленькі шматочки, які кришаться). Потім додайте родзинки, 1 яйце, молоко та вимісіть все разом. Дати готовому тісту відпочити кілька хвилин.
Присипаною борошном качалкою розкачайте тісто до товщини 2-3 см. Виріжте приблизно сім кружечків діаметром близько 5 см. Ви можете вирізати їх за допомогою склянки. Перекласти на форму для випікання, збризнуту олією або застелену папером для випічки. Збийте яйце в мисці та змастіть ним поверхню булочок.
Поставити в розігріту до 220°C духовку та випікати п’ятнадцять хвилин. Після випікання дати охолонути.
Потім розріжте їх ножем навпіл, змастіть кисломолочним сиром, викладіть зверху полуничний джем та можете насолоджуватися смаколиками.
Наша порада: якщо ви не любите родзинки, можете додати в тісто шоколадну стружку або протеїнові дропси MoiMüv Protein Crispies.
Харчова цінність | 1 булочка із начинкою (всього 7 штук) |
---|---|
Енергетична цінність | 224 ккал |
Протеїни | 9 г |
Вуглеводи | 29 г |
Жири | 8 г |
Якщо ви любите пухку випічку із кремовою начинкою, то вам сподобаються булочки. Вони чудово підійдуть як перекус або на сніданок.
Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах, позначаючи їх тегом #gymbeamua.
Додати коментар