Фітнес-рецепт: Батончики без випікання, натхненні легендарним cнікерсом

Фітнес-рецепт: Батончики без випікання, натхненні легендарним cнікерсом

Щоб приготувати ідеальний десерт, вам не потрібно багато інгредієнтів, багато часу та духовка! Пропонуємо чудовий рецепт домашніх батончиків “Снікерс” без випікання. Навіть більше, для їхнього приготування ми використовували більш корисні інгредієнти, а це означає, що вони не відчувають браку належної дози протеїну. Насолоджуйтесь їхнім чудовим смаком без рафінованого цукру та глютену. Готуймо батончики “Снікерс” разом!

Інгредієнти для першого шару:

  • 170 мл вівсяного молока
  • 120 г борошна з волоських горіхів
  • 120 мл сиропу агави
  • 90 г кокосового борошна

Вас можуть зацікавити ці продукти:

Спосіб приготування:

Підготуйте форму для випікання хліба і застеліть її папером для випічки. Приготуйте перший шар у великій мисці. Додайте молоко, горіхове борошно, кокосове борошно, сироп агави і перемішайте до отримання однорідної суміші. Вилийте її на дно форми і рівномірно притисніть. Почніть приготування другого шару з розтоплення кокосової олії. Змішайте її з арахісовою пастою і сиропом агави. Коли всі інгредієнти добре змішаються, виливаємо суміш на перший шар. Посипаємо подрібненими горіхами і ставимо в холодильник на кілька годин. Потім вийміть десерт з форми і розріжте на 12 рівних плиток. Розтопіть шоколад і прикрасьте кожну плитку чайною ложкою цього шоколаду. Поставте батончики “Снікерс” назад у холодильник, щоб шоколад добре застиг. Потім просто подавайте і насолоджуйтеся!

Фітнес-рецепт: Батончики без випікання, натхненні смаком легендарного «Снікерса»
Харчова цінність1 батончик (всього 12 батончиків)
Калорії 395
Протеїни16 г
Вуглеводи24 г
Жири25 г

Ми віримо, що ви заміните свій улюблений батончик на цю домашню альтернативу без випікання “Снікерс”, щоб відкрити для себе цей ідеальний перекус. Якщо ви хочете показати рецепт своїм близьким, то не забудьте поділитися ним.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *