Вам вже набридли всі традиційні ласощі, з великою кількістю цукру? Шукаєте більш здорову альтернативу різдвяним солодощам? Ми хотіли б показати вам наш рецепт арахісового печива, з високим вмістом протеїну та простих інгредієнтів. Цей фітнес-рецепт неодмінно сподобається всім спортсменам.
Інгредієнти для тіста:
- 70 г арахісової пасти
- 70 г цільнозернового спельтового борошна
- 50 г ванільного протеїну Just Whey
- 30 г кокосової олії
- 1 яйце
- 1-2 столові ложки меду
- 3-4 чайні ложки кориці
- 1 чайна ложка розпушувача
- 1 чайна ложка сушеної апельсинової цедри
Інгредієнти для начинки:
- 30 г шоколаду для випічки
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Отже, спочатку готуємо тісто для печива. Збиваємо яйце, арахісову пасту, кокосову олію та мед у мисці, за допомогою блендера. Збиваємо все разом, доки не отримаємо однорідну масу без грудочок. Беремо іншу миску, змішуємо борошно і розпушувач, просіюємо та додаємо до збитих інгредієнтів. Потім додаємо протеїн, корицю, сушену апельсинову цедру і замішуємо тісто. Якщо тісто занадто липке, то додаємо трохи борошна. З іншого боку, якщо тісто занадто сухе, то додаємо трохи кокосової олії і залишаємо тісто відпочити.
Поки тісто відпочиває, розігріваємо духовку до 170°C і застеляємо деко папером для випічки. Розділяємо тісто на 10 рівних частин, формуємо з них кульки. Викладаємо всі кульки на деко і притискаємо їх до форми печива долонею або дном склянки. Ставимо деко з печивом у розігріту духовку і випікаємо приблизно 10-13 хвилин. Тим часом, розламуємо шоколад на дрібні шматочки і даємо йому розтанути на водяній бані. Після випікання, прикрасьте печиво розтопленим шоколадом. Смачного!
А ви спробуєте цей рецепт корисного протеїнового арахісового печива на Різдво? Напишіть нам у коментарях нижче і не забудьте поділитися цією статтею.
Додати коментар