Рецепт: Бананове морозиво лише з 2-х інгредієнтів

Рецепт: Бананове морозиво лише з 2-х інгредієнтів

Чи переслідує вас плямистий банан з кута кухонного столу? Нас теж. Ми намагалися ігнорувати його, але не можемо. Здається, що ми не можемо їсти банани досить швидко, тому використовуємо їх для приготування протеїнових батончиків, печива, кексів і, звичайно ж, смузі та іншої подібної смакоти. Сьогодні ми вирішили приготувати бананове морозиво лише з 2-х інгредієнтів.

Зізнаємося, цей рецепт спочатку може здатися трохи дивним, і ви, можливо, не дуже в нього повірите. Зрештою, як можна приготувати вершкове морозиво лише з двох інгредієнтів? Ми доведемо вам, що це можливо. І це навіть дуже смачно!

Для бананового морозива вам знадобиться лише 2 інгредієнти:

  • 4 великих стиглих банана
  • 2 столові ложки горіхової пасти (арахісового, мигдального або кеш’ю)

Вас можуть зацікавити ці продукти:

Спосіб приготування:

Спочатку почистіть банани та наріжте їх кільцями. Потім викладіть їх на деко або в миску і поставте в морозильну камеру на 1-2 години. Потім збийте банани в потужному блендері до отримання кремоподібної та однорідної суміші.

Додайте арахісову або мигдальну пасту і ще раз збийте до стану кремоподібного пюре. Вуаля! Готово! Це смачне вершкове морозиво можна подавати до столу одразу. Якщо ви віддаєте перевагу більш твердому та більш замороженому морозиву, покладіть його в морозильну камеру ще на кілька хвилин. Подавайте, прикрасивши безкалорійним сиропом вашого улюбленого смаку.

Порада: За бажанням, ви також можете додати 1-2 столові ложки молока, щоб банан легше змішувався. Переконайтеся, що у вас достатньо потужний кухонний комбайн або блендер.

Рецепт: Бананове морозиво лише з 2 інгредієнтів

Напишіть нам в коментарях, які бананові ласощі вам подобаються найбільше, а також, чи спробуєте ви це легке бананове морозиво. Якщо вам сподобався цей рецепт і ви хочете ним поділитися, не соромтеся ділитися.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *