Ця запечена вівсянка ідеально поєднує в собі все, що ми любимо. Вона містить овес, ванільний протеїновий порошок, трохи кислуватих фруктів та хрусткі горіхи, які створюють ідеальну текстуру. Окрім чудового смаку, вона також вразить вас чарівним ароматом, який робить процес приготування ще приємнішим. Найкраще смакує теплою.
Інградієнти:
- 170 г вівсяних пластівців
- 150 г ліофілізованих ягід
- 150 мл напівзнежиреного молока
- 80 г яблучного пюре
- 50 г волоських горіхів
- 45 г ванільного протеїнового порошку
- 20 г ксиліту або еритрит
- 1 яйце
- 1 чайна ложка розпушувача
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Почніть з ретельного змішування вівса з протеїновим порошком, ксилітолом або еритритом та розпушувачем. Додайте яблучне пюре, яйця та молоко і знову все перемішайте. Насамкінець додайте подрібнені волоські горіхи та приблизно ⅔ заморожених фруктів. Невелику форму для випікання застеліть папером для випічки або збризніть олією і вилийте вівсяну суміш. Покрийте поверхню рештою фруктів і випікайте в духовці, розігрітій до 180 °C, протягом 20 хвилин. Подавати до столу ще теплою.
Наша порада: чудово смакує з йогуртом або домашнім сиром. Якщо додати зверху трохи горіхової пасти, то ідеальний сніданок готовий до подачі на стіл.
Якщо у вас є трохи вільного часу вранці і ви хочете побалувати себе корисним сніданком, то запечена вівсянка – це чудовий вибір. Ви також можете приготувати її заздалегідь і просто розігріти вранці.
Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах, позначивши їх тегом #gymbeamua.
Додати коментар