Фітнес-рецепт: Запечена паста з томатним соусом та сирною скоринкою

Фітнес-рецепт: Запечена паста з томатним соусом та сирною скоринкою

Запечена паста з томатним соусом, тонни білка та ніякого м’яса! Що нам ще потрібно? Але якщо ви все ще вагаєтесь, знайте, що навіть людина без кулінарних навичок зможе приготувати цей простий і швидкий рецепт. Традиційний італійський делікатес у фітнес-версії з підвищеним вмістом білка, порівняно зі звичайними макаронами. Ви просто не зможете встояти, чи не так?

Інгредієнти:

  • 400 г нарізаних консервованих помідорів
  • 250 г протеїнових макаронів
  • 250 г протертих помідорів
  • 250 г рикоти
  • 120 г моцарели
  • 100 г молодого шпинату
  • 50 г сиру пармезан
  • 1 цибулина
  • 3 зубчики часнику
  • 1 ст.л. оливкової олії
  • 1 ч.л. сушеного базиліка
  • 1 ч.л. сушеного орегано
  • сіль, мелений перець та цукор за смаком
Інгредієнти для запечених макаронів

Вас можуть зацікавити ці продукти:

Порядок дій:

Цибулю дрібно нарізати та обсмажити на оливковій олії до напівпрозорості. Потім додаємо часник та трохи обсмажуємо його. Додати перетерті томати, нарізані помідори і готувати на повільному вогні близько 10 хвилин. Додати рикоту, молодий шпинат, сушені трави і знову недовго тушкувати. Насамкінець приправити соус сіллю, перцем та цукром. Зварити пасту згідно з інструкцією, процідити, змішати з приготованим соусом та викласти в змащену маслом форму для запікання. Посипаємо пасту тертою моцарелою та пармезаном і запікаємо в розігрітій духовці до 200 °C близько 20 хвилин до золотистого кольору. Подавати пасту ще теплою. Смачного!

Фітнес-рецепт: Запечена паста з томатним соусом та сирною скоринкою
Харчова цінність1 порція (всього 4 порції)
Калорії481
Протеїни37 г
Вуглеводи41 г
Жири18 г

Віримо, що незабаром ви приготуєте цей рецепт запечених макаронів у томатному соусі та будете насолоджуватися кожним шматочком. Якщо вам сподобався рецепт, не забудьте поділитися ним.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *