Запечена паста з томатним соусом, тонни білка та ніякого м’яса! Що нам ще потрібно? Але якщо ви все ще вагаєтесь, знайте, що навіть людина без кулінарних навичок зможе приготувати цей простий і швидкий рецепт. Традиційний італійський делікатес у фітнес-версії з підвищеним вмістом білка, порівняно зі звичайними макаронами. Ви просто не зможете встояти, чи не так?
Інгредієнти:
- 400 г нарізаних консервованих помідорів
- 250 г протеїнових макаронів
- 250 г протертих помідорів
- 250 г рикоти
- 120 г моцарели
- 100 г молодого шпинату
- 50 г сиру пармезан
- 1 цибулина
- 3 зубчики часнику
- 1 ст.л. оливкової олії
- 1 ч.л. сушеного базиліка
- 1 ч.л. сушеного орегано
- сіль, мелений перець та цукор за смаком
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Порядок дій:
Цибулю дрібно нарізати та обсмажити на оливковій олії до напівпрозорості. Потім додаємо часник та трохи обсмажуємо його. Додати перетерті томати, нарізані помідори і готувати на повільному вогні близько 10 хвилин. Додати рикоту, молодий шпинат, сушені трави і знову недовго тушкувати. Насамкінець приправити соус сіллю, перцем та цукром. Зварити пасту згідно з інструкцією, процідити, змішати з приготованим соусом та викласти в змащену маслом форму для запікання. Посипаємо пасту тертою моцарелою та пармезаном і запікаємо в розігрітій духовці до 200 °C близько 20 хвилин до золотистого кольору. Подавати пасту ще теплою. Смачного!
Віримо, що незабаром ви приготуєте цей рецепт запечених макаронів у томатному соусі та будете насолоджуватися кожним шматочком. Якщо вам сподобався рецепт, не забудьте поділитися ним.
Додати коментар