Фітнес-рецепт: Вершкова паста тальятелле з лососем та рікотою

Фітнес-рецепт: Вершкова паста тальятелле з лососем та рікотою

Мрієте про легкий, але водночас смачний вершковий обід? Тоді цей рецепт пасти з лососем та сиром рікота саме для вас! Рікотта відрізняється від інших сирів не тільки своєю сирною консистенцією, але й меншим вмістом жиру. У поєднанні з лососем, ви отримаєте смачний, легкий обід, до того ж багатий на протеїн.

Інгредієнти:

  • 250 г рікоти
  • 240 г макаронів тальятелле
  • 200 г філе лосося
  • 100 г горошку
  • 2 зубчика часнику
  • сік половини лимона
  • жменя свіжого кропу
  • сіль та перець (за смаком)
  • аерозольна оливкова олія
Фітнес рецепт - Інгредієнти

Вас можуть зацікавити ці продукти:

Спосіб приготування:

Відваріть пасту в киплячій підсоленій воді. З готових тальятелле зливаємо 200 мл води, а решту виливаємо в раковину. У другу каструлю кладемо горошок і варимо близько 20 хвилин. Далі починаємо готувати лосося. Добре солимо рибу та приправляємо її за смаком. Викладаємо на розпечену сковороду, збризнуту оливковою олією, та обсмажуємо з обох боків. Після того, як лосось обсмажиться і охолоне, знімаємо з нього шкіру, рвемо пальцями лосось на невеликі шматочки і відкладаємо вбік. Потім змішуємо рікоту з лимонним соком, часником, подрібненим кропом і заправляємо.

У глибоку каструлю додаємо відварений горошок, підготовлену суміш рікоти та шматочки обсмаженого лосося і добре перемішуємо. Безперервно помішуючи, поступово вливаємо відціджену воду з макаронів, поки суміш у сковороді не досягне бажаної кремоподібної консистенції. Даємо соусу закипіти і повільно додаємо в нього пасту. Ще гарячі тальятелле викладаємо на тарілку, посипаємо тертим пармезаном, свіжим кропом і додаємо скибочку лимона. Смачного!

Фітнес-рецепт: Вершкова паста тальятелле з лососем та рікотою
Поживна цінністьна порцію (загалом 3 порції)
Калорії 555
Протеїни19 г
Вуглеводи63 г
Жири19 г
Клітковина4 г

Віримо, що цей рецепт вершкової пасти з лососем так вас зацікавив, що ви обов’язково спробуєте його найближчим часом. Якщо вам сподобається ця цікава страва, то будемо раді, якщо ви нею поділитеся.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *