Завершіть виснажливий тиждень смачною їжею, що порадує ваші смакові рецептори та покращить настрій! А щоб бути справедливими до прихильників пісного харчування, ми приготували смачний веганський бургер з хрусткою, запеченою та ідеально ароматною котлетою з нуту. Простий і корисний делікатес, який гарантовано стане вашою традицією!
Інгредієнти для котлет:
- 240 г нуту (1 банка)
- 50 г в’ялених томатів в олії
- 20 г мигдалю
- 20 г панірувальних сухарів
- 1 зубчик часнику
- ½ невеликої червоної цибулини
- 1 жменя свіжої зелені (петрушка/базилік/чебрець)
- гімалайська сіль
- чорний мелений перець
- аерозольна оливкова олія
Інгредієнти для подачі:
- булочки для бургерів
- овочі
- заправка на ваш смак
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Консервований нут промити та відцідити. Змішати його з в’яленими томатами, часником, цибулею, свіжою зеленню та мигдалем до однорідної маси. Суміш для котлет посолити, поперчити за смаком і, якщо потрібно, загустити панірувальними сухарями – суміш не повинна бути липкою і повинна добре вимішуватися. Акуратно сформувати руками 4 товсті котлети і обсмажити їх до золотистого кольору на оливковій олії. Подавати котлети ще теплими в булочці з улюбленими овочами та заправкою або безкалорійним соусом на ваш смак.
Порада: Спечіть домашні хрусткі булочки для бургерів з нашою протеїновою сумішшю для випічки, що містить багато протеїну та клітковини.
Ми віримо, що цей рецепт веганського бургера з хрусткими котлетами з нуту викличе посмішку на вашому обличчі та задовольнить ваші апетити! Якщо він вам сподобався, то не забудьте поділитися ним, щоб ваші друзі та близькі також змогли насолодитися ним.
Додати коментар