Сьогодні ми вирішили приготувати веганську страву, яка, крім того, неодмінно припаде до смаку любителям м’яса та прихильникам здорового харчування. Основа складається з нуту, картоплі та овочів. Тут не бракує мікроелементів та клітковини. Чудовий натуральний смак цих інгредієнтів підкорить вас вже після першої спроби. Крім того, рагу – це ідеальна страва, яка насичує організм корисними речовинами. Ідеально підходить для обіду або вечері.
Інгредієнти:
- 500 мл овочевого бульйону
- 400 г нуту RTE
- 200 г картоплі
- 100 г моркви
- 3 зубчики розчавленого часнику
- 2 столові ложки оливкової олії
- 1 дрібно нарізана цибуля
- 1 великий помідор
- 1 перець
- 1 столова ложка солодкої паприки
- ½ столової ложки меленого кмину
- ½ столової ложки майорану
- щіпка солі
- чорний мелений перець за смаком
- зелені гілочки для прикраси (за бажанням)
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
У каструлі розігріти олію, обсмажити подрібнену цибулю, часник і додати всі спеції, тобто чорний мелений перець, щіпку солі, майоран, кмин і солодку паприку. Додайте почищену і нарізану картоплю, моркву, нарізані помідори і перець, бульйон і тушкуйте під кришкою близько 10 хвилин.
Додайте нут RTE до напівм’яких овочів і варіть, поки картопля не стане достатньо м’якою.
Потім візьміть ополоник з приготованими інгредієнтами, покладіть його у високу ємність і збийте блендером. Потім вилийте збиту суміш назад, таким чином загущуючи всю суміш. Коли все буде готово, можна подавати рагу до столу. Прикрасьте страву гілочками зелені.
Харчова цінність | 1 порція (всього 4 порції) |
---|---|
Енергетична цінність | 291 ккал |
Протеїни | 11 г |
Вуглеводи | 42 г |
Жири | 7 г |
Клітковина | 8 г |
Якщо ви веган або любите тушковане м’ясо і хочете спробувати пісну страву, то цей нутовий варіант, безумовно, ідеально вам підійде. До того ж, він дуже ситний.
Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах, позначивши їх тегом #gymbeamua.
Додати коментар