Чи часто у вашому кошику в магазині опиняється пачка карамелі? Тоді саме час спробувати приготувати їх вдома. Приготувати їх дуже просто, а результат – просто ідеальний. Поєднання пасти кеш’ю та солодкого кленового сиропу чудово доповнюється хрусткими шматочками солі. Ви можете їсти їх так, як є, але вони також чудово смакують, якщо дати їм розтанути в гарячій вівсянці.
Інгредієнти:
- 170 г пасти кеш’ю
- 140 г кленового сиропу
- 50 г кокосової олії
- крупна сіль за смаком
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Змішайте всі інгредієнти разом до однорідної маси, окрім солі, тобто пасту кеш’ю, кленовий сироп та кокосову олію.
Потім візьміть квадратне деко або форму (ми використовували 24 х 24 см) та застеліть всю його поверхню папером для випічки. Рівномірно розподіліть суміш в формі та залиште її застигати в холодильнику приблизно на годину. Якщо ви не хочете чекати так довго, покладіть його в морозильну камеру. Це скоротить час застигання приблизно вдвічі. Закінчивши, дістаньте папір для випічки із помадкою з дека та розріжте її на 20 рівних шматочків. Посипте їх крупною сіллю, і вони готові до подачі. Якщо у вас залишаться залишки, обов’язково зберігайте їх в холодильнику.
Харчова цінність | 1 штука (всього 20 штук) |
---|---|
Енергетична цінність | 95 ккал |
Протеїни | 1.3 г |
Вуглеводи | 9 г |
Жири | 6 г |
Якщо ви любите магазинні карамельки, вам обов’язково варто спробувати ці домашні. Посипана крупна сіль піднімає їх на ще вищий рівень.
Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах, позначивши їх тегом #gymbeamua.
Додати коментар