Горіхи – це наш ідеальний інгредієнт для випічки. Однак для нашого наступного солодкого рецепту ми обрали нетрадиційний горіх – фісташки! А оскільки ми хочемо, щоб якомога більше з вас насолодилися цими ласощами, ми приготували цей феноменальний лимонний торт “Бундт” у безлактозному варіанті! Не зволікайте і давайте випікати. Насолоджуйтеся ніжним тістом та дивовижним фісташковим смаком!
Інгредієнти:
- 200 г борошна зі спельти дрібного помелу
- 130 г кокосового цукру
- 70 мл ріпакової олії
- 50 мл лимонного соку
- 40 г фісташок
- 4 яйця
- 30 мл води
- 1 упаковка розпушувача
- дрібка солі
- фісташкова паста
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Відокремити жовтки від білків і збити їх з цукром. Збивати, доки цукор не з’єднається з жовтками і не загусне. Потім додати олію, воду, лимонний сік, борошно, розпушувач і ретельно все перемішати. В іншій мисці збити білки з дрібкою солі до однорідної маси, а потім акуратно вмішати їх у тісто дерев’яною ложкою. Насамкінець додати подрібнені фісташки. Вилити тісто у змащену олією форму для торту “Бундт”, притрушену панірувальними сухарями або борошном грубого помелу. Випікати торт при температурі 150 °C близько 30 хвилин. Потім збільшити температуру до 170 °C і випікати ще приблизно 10 хвилин. Ваш торт “Бундт” добре пропечений, коли ви встромляєте в тісто дерев’яну зубочистку і вона залишається сухою, коли її виймаєте. Перед тим, як розрізати торт “Бундт”, дайте йому охолонути на сковороді. Потім зніміть його з форми і прикрасьте фісташковою пастою. Розріжте, подавайте до столу і насолоджуйтеся!
Ми віримо, що рецепт пишного лимонного торту “Бундт” з фісташками викличе у вас посмішку на обличчі, і ви будете в такому ж захваті, як і ми, коли скуштуєте його! Якщо вам сподобався рецепт, то ми будемо раді, якщо ви підтримаєте його, поділившись ним.
Додати коментар