Хто ж не любить класичний соус болоньєзе для пасти, правда? Сьогодні ми приготували для вас дещо іншу версію, яка виділяється кількома особливостями. Перша суттєва зміна полягає в тому, що ми замінили м’ясний фарш на темпе. Завдяки цьому соус болоньєзе стає делікатесом, який підходить і для веганів. Друга зміна стосувалася пасти. Ми також подумали про тих, хто намагається схуднути. Тому ми замінили класичні спагеті на низькокалорійні макарони, які мають лише 7 калорій на 100 грамів. Завдяки цьому ви можете дозволити собі повну тарілку цього делікатесу навіть під час схуднення.
Інгредієнти:
- 385 г (1 упаковка) BIO Zero Fettuccine
- 400 г консервованих помідорів
- 100 г темпе
- 2 зубчики часнику
- 1 маленька цибулина
- спеції (сіль, чорний перець, базилік, орегано)
- оливкова олія у формі спрею
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Підготуйте сковорідку та збризніть її оливковою олією. Коли вона розігріється, обсмажте нарізані шматочки цибулі та часнику. Потім додайте консервовані помідори та приправи (сіль, чорний перець, базилік, орегано) і залиште все разом на 5 хвилин. Тим часом візьміть темпе, подрібніть його та додайте до томатного соусу. Варіть ще кілька хвилин.
Тим часом візьміть пасту BIO Zero Fettuccine, промийте її під теплою водою і варіть у киплячій воді близько 3 хвилин. Потім зливаємо воду і додаємо до томатної суміші. Варіть 3 хвилини, щоб всі смаки поєдналися. Готову страву викладіть на тарілку, і тепер ви можете насолоджуватися цим італійським домашнім делікатесом.
Наша порада: якщо ви не веган, можете додати трохи смаку за допомогою пармезану або іншого сиру.
Харчова цінність | 1 порція |
---|---|
Калорії | 338 ккал |
Протеїни | 24 г |
Вуглеводи | 30 г |
Жири | 10 г |
Клітковина | 16 г |
Веганська кухня – це не тільки овочі. І цей італійський делікатес – яскравий тому доказ. Насолоджуйтеся повною тарілкою цього делікатесу, який можна легко вписати у свій раціон навіть під час схуднення.
Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах і тегом #gymbeamua.
Додати коментар