Ви коли-небудь пробували солоні млинці? Ми пропонуємо вам таку можливість, та ще й у фітнес-версії! Приготуйте морквяні та шпинатні млинці з додатковою порцією протеїну!
Інгредієнти для морквяних млинців:
- 100 г відвареної та натертої моркви
- 100 мл мигдалевого молока без смаку
- 50 г вівсяних пластівців швидкого приготування
- 30 г рисового протеїну без смаку
- 1 ст.л. яблучного оцту
- ½ ч. л. соди
- сіль
- порошок карі
Інгредієнти для начинки:
- 200 г печериць
- 200 г огірків
- 50 г руколи
- подрібнена зелена цибуля
Інгредієнти для шпинатних млинців:
- 100 г нарізаного листя шпинату
- 100 мл мигдалевого молока без смаку
- 50 г вівсяних пластівців швидкого приготування
- 30 г рисового протеїну без смаку
- 1 ст.л. яблучного оцту
- ½ ч. л. соди
- сіль
- порошок карі
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Окремо готуємо суміші зі шпинату та моркви. Спочатку змішуємо моркву (у шпинатних млинцях те саме робимо зі шпинатом) з мигдалевим молоком. Потім додаємо до суміші решту інгредієнтів – вівсяні пластівці, рисовий протеїн, яблучний оцет, соду, сіль, приправу карі, і все ретельно перемішуємо. Готуємо сковорідку для млинців і збризкуємо її оливковою олією. Коли пательня розігріта, додаємо 2 столові ложки суміші (морквяної або шпинатної) і смажимо млинець до золотистого кольору з обох боків. В готові млинці загортаємо свіжу руколу, зелену цибулю, огірки та гриби-гриль. Подаємо до столу і насолоджуємося!
Будемо раді, якщо цей рецепт солоних млинців зі шпинатом та морквою припав вам до душі і ви теж його спробуєте! А якщо вам сподобався цей рецепт, то підтримайте його, поділившись.
Додати коментар