Якщо ви любите солодкі десерти, то цей торт вам точно сподобається. Ми використали молочні продукти для основи, що робить торт ніжним, а також має чудову поживну цінність. І який же десерт без шоколаду, правда ж? Ця смакота гарантовано підкорить вас!
Інгредієнти:
- 400 мл нежирного молока
- 400 мл води
- 300 г рікоти
- 150 г манної крупи
- 120 г тростинного цукру
- 50 г чорного шоколаду
- 25 г какао
- 10 г цукрової пудри для прикраси
- 3 яйця
- цедра з половини апельсина
- спрей з кокосової олії для збризкування форми для торта (можна замінити вершковим маслом або іншим жиром)
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Доведіть молоко і воду до кипіння, всипте манну крупу і недовго проваріть до загустіння. Даємо густій манній каші трохи охолонути. Тим часом збиваємо яйця з тростинним цукром до густої білої піни, додаємо какао, дрібно натерту цедру апельсина (яку попередньо слід ретельно почистити) та обережно перемішуємо піну. Поступово вмішуємо рікоту та частково остиглу манну кашу – тісто має бути однорідним. Насамкінець додаємо подрібнений шоколад. Форму для торта (діаметром 20 см) застелити папером для випічки або збризнути олією з розпилювача і вилити тісто.
Поставте в розігріту до 180°C духовку і випікайте приблизно одну годину. Вийнявши з духовки, дати повністю охолонути перед подачею. Посипте цукровою пудрою і подавайте до столу. Смачного!
Ознайомтеся з нашими бестселерами:
Харчова цінність | 1 порція (всього 10 штук) |
---|---|
Енергетична цінність | 220 ккал |
Протеїни | 9 г |
Вуглеводи | 28 г |
Жири | 8 г |
Якщо ви любите ніжні торти, то вам неодмінно сподобається цей соковитий торт.
Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах, позначивши їх тегом #gymbeamua.
Додати коментар