Якщо ви любите солодкий хліб, увага! Після популярного бананового хліба ми хочемо представити вам новий гарячий рецепт з незвичайним інгредієнтом, який відповідає всім нашим очікуванням – ідеальний ніжний смак, а також чудовий поживний профіль. Спробуйте наш новий рецепт буряково-шоколадного хліба-брауні з горіхом пекан! Приготуймо!
Інгредієнти:
- 100 г цільнозернового борошна зі спельти
- 100 г вареного буряка
- 60 г горіхів пекан
- 50 г чорного шоколаду
- 50 мл води
- 40 г кокосового цукру
- 15 г протеїну Just Whey зі смаком шоколаду
- 10 г какао
- 1 яйце
- 1і ½ ч л розпушувача
- ½ ч л кориці
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Інструкція:
Спочатку змішайте борошно, цукор, какао, протеїн, корицю та розпушувач. Потім додайте яйце, шоколад, розтоплений на плиті або в мікрохвильовці, і відварений буряк, ретельно розтертий з водою. Все добре перемішайте, щоб всі інгредієнти рівномірно з’єдналися. Насамкінець додайте 40 г подрібненого горіха пекан. Вилийте тісто у форму для батона і посипаємо його рештою подрібнених горіхів.
Випікайте приблизно 45 хвилин при 180℃. Через 45 хвилин встроміть зубочистку в центр форми. Якщо вона вийде чистою, то хліб-брауні готовий. Після випікання дайте йому повністю охолонути, потім намажте фруктовим джемом або горіховою пастою і насолоджуйтеся!
Поживна цінність | на 1 шматок (загалом 10 шматків) |
---|---|
Калорії | 139 |
Протеїни | 4 г |
Вуглеводи | 16 г |
Жири | 7 г |
Ми віримо, що ви приготуєте наш буряковий хліб-брауні і будете приємно здивовані його незвичайним основним інгредієнтом. Якщо ви хочете здивувати своїх друзів, то не забудьте приготувати для них цей солодкий хліб, або ж поділіться цим смачним рецептом.
Додати коментар