Сьогодні ми приготуємо страву, яка сподобається навіть веганам. Тофу та рослинне молоко складають основу смачного вершкового соусу, а спеції надають йому справді неповторного смаку. Ми використали протеїнові макарони, що ще більше збільшило частку протеїну в цій страві. Таким чином, це ідеальна страва, наприклад, після виснажливого тренування на все тіло.
Інгредієнти:
- 200 г гороху
- 120 г протеїнових макаронів (також можна використовувати сочевичні або горохові макарони)
- 100 г тофу
- 100 мл рослинного соєвого молока без додавання цукру
- 20 г харчових дріжджів
- 3 зубчики часнику
- 1 ст.л. оливкової олії
- 1 ч. л. солі
- ½ ч. л. чорного перцю
- сік ½ лимона
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Для початку відваріть протеїнову пасту в підсоленій воді згідно з інструкцією на упаковці. Далі потрібно підготувати горошок. Якщо у вас заморожений або свіжий, варіть його до м’якості. Якщо консервований – просто злийте воду.
Потім починаємо готувати соус. Обсмажте часник та нарізаний кубиками тофу на олії та додайте соєве молоко. Покладіть цю суміш в блендер та збивайте до отримання густого соусу. Далі додайте харчові дріжджі й знову збийте блендером. Потім додайте до соусу сіль, чорний перець та лимонний сік та ретельно все перемішайте.
Насамкінець змішайте соус із макаронами та горошком та подавайте до столу. Ви також можете прикрасити тарілку улюбленою зеленню.
Харчова цінність | 1 порція (всього 2 порції) |
---|---|
Енергетична цінність | 484 ккал |
Протеїни | 43 г |
Вуглеводи | 50 г |
Жири | 10 г |
Клітковина | 11 г |
Цей веганський делікатес насичений протеїном та багатий на смакові якості, тож сподобається абсолютно всім.
Не соромтеся ділитися своїми роботами з нами в соціальних мережах, позначаючи їх тегом #gymbeamua.
Додати коментар