Фітнес-рецепт: Паста з сочевиці з вершково-томатним соусом

Фітнес-рецепт: Паста з сочевиці з вершково-томатним соусом

Якщо нам хочеться теплої, але простої та швидкої вечері, макарони – це завжди правильний вибір! Сьогодні ми можемо вибрати з широкого асортименту корисних макаронних виробів: цільнозернові, низькокалорійні з борошна коньяку, бобові та багато інших. Залишається лише додати до них улюблений соус. Цього разу ми обрали сочевичну пасту, яка, природно, містить велику кількість білка, та смачний вершково-томатний соус! Ідеальний вибір, коли у вас не так багато часу на приготування, але ви хочете дати своєму організму поживну та смачну їжу!

Інгредієнти:

  • 400 г консервованих помідорів, нарізаних кубиками
  • 180 г сочевичної пасти
  • 100-150 мл овочевого бульйону
  • 60 г горіхів кеш’ю
  • 15 г ніжних дріжджів
  • 3 зубчики часнику
  • 1 цибулина
  • сіль і мелений перець за смаком
  • оливкова олія
Інгредієнти для сочевичної пасти

Вас можуть зацікавити ці продукти:

Порядок дій:

Відваріть сочевичну пасту в окропі. Тим часом готуємо соус. Обсмажте дрібно нарізану цибулю на оливковій олії до золотистого кольору. Потім додаємо пропущений через прес часник, обсмажуємо до золотистого кольору та відставляємо вбік. Нарізані кубиками помідори, кеш’ю, ніжні дріжджі та пасеровану цибулю з часником змішати в блендері до однорідної маси. Потім перелити соус в каструлю і за потреби розбавити його овочевим бульйоном, дати закипіти і посолити та поперчити. Готову пасту змішати з соусом і подавати до столу. Смачного!

Фітнес-рецепт: Паста з сочевиці з вершково-томатним соусом
Харчова цінність1 порція (всього 2 порції)
Калорії 543
Протеїни34 г
Вуглеводи58 г
Жири16 г

Віримо, що цей швидкий і корисний рецепт пасти з сочевиці з вершково-томатним соусом вам сподобається, і ви приготуєте його вже найближчим часом. Якщо вам сподобався рецепт, підтримайте нас, поділившись ним.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *