Млинці – смаколик, який люблять і молоді, і старі. Ми підняли ці ласощі на новий рівень і запропонували рецепт шоколадно-сирного млинцевого торта, який порадує всіх ласунів та іменинників. Кажуть, що краса в простоті, і цей рецепт з правильною дозою протеїну – чудовий тому приклад! Візьміть і спробуйте!
Інгредієнти:
- 600-700 мл молока
- 500 г нежирного м’якого кисломолочного сиру
- 200 г борошна зі спельти дрібного помелу
- 150 г цільнозернового борошна зі спельти
- 100 г шоколаду
- 30 г протеїну Just Whey з ванільним смаком
- 20 г кокосового цукру
- 2 яйця
- 1-2 ложки меду
- ліофілізована малина
- аерозольна оливкова олія
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Спочатку потрібно приготувати млинці. Змішайте обидва види борошна з цукром, протеїном, яйцями і додайте молоко відповідно до консистенції тіста. У вас повинно вийти однорідне і рідке тісто. Смажте млинці приблизно по хвилині з кожного боку на сковороді, змащеній оливковою олією. Потім приготуйте начинку, розтопивши шоколад у мікрохвильовій печі або на водяній бані. Обережно додайте до нього 3 – 4 столові ложки кисломолочного сиру. Це дозволить шоколаду охолонути і не згорнутися. Потім вмішайте в шоколад решту сиру і підсолодіть крем медом на свій смак. Нанесіть тонкий шар крему на остиглі млинці та викладіть їх один на одного. Між деякими млинцями можна також прокласти подрібнену ліофілізовану малину. Дайте млинцевому торту застигнути в холодильнику щонайменше годину і перед подачею прикрасьте його розтопленим шоколадом або безкалорійним шоколадним сиропом та ліофілізованою малиною. Тепер пора просто насолоджуватися його ніжним смаком!
Сподіваємося, що цей простий рецепт дивовижного млинцевого торта з шоколадно-сирним кремом сподобається вам так само, як і нам! Втім, було б шкода тримати цей феноменальний десерт лише для себе. Тому не забудьте поділитися рецептом з друзями та родиною.
Додати коментар