Якщо ви також любите брауні, то ця корисніша версія популярних шоколадних ласощів вам неодмінно сподобається! Спробуйте рецепт шоколадного брауні, приготованого з кабачків, які надають йому еластичності, але не відчуваються на смак! Приготуймо ці унікальні ласощі!
Інгредієнти:
- 150 г кабачків
- 140 г цільнозернового борошна зі спельти
- 50 мл води (або відповідно до консистенції)
- 1 яйце
- 50 г шоколаду
- 30 г кокосового цукру
- 30 г меду /кленового сиропу
- 30 г кокосової олії
- 15 г какао
- 2 ч.л. розпушувача
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Preparation:
Насамперед дрібно натріть кабачок і його шкірку, додайте яйце, рідку кокосову олію, мед і перемішайте. Потім додайте сухі інгредієнти: борошно, просіяне какао, кокосовий цукор і розпушувач. Знову перемішайте і додайте ще води, щоб тісто стало більш рідким. Насамкінець додайте в тісто подрібнений шоколад.
Вилийте тісто в меншу форму (ми використовували 20х20 см) з папером для випічки і випікайте брауні близько 25 хвилин при 180 ° C. Після випікання дайте йому охолонути, наріжте і насолоджуйтеся!
ПОЖИВНА ЦІННІСТЬ | НА 1 ШМАТОК (ВСЬОГО 9 ШМАТКІВ) |
---|---|
Калорії | 156 |
Протеїни | 3 г |
Вуглеводи | 22 г |
Жири | 6 г |
Віримо, що кабачкова версія популярного шоколадного брауні вас порадує. Якщо вам сподобався рецепт, то підтримайте його, поділившись.
Додати коментар