Коли м’яке тісто поєднується з хрустким мигдалем на поверхні, це не може бути неправильно. Приготування зовсім не складне, а випікається він в духовці в найкоротші терміни. Ви можете насолоджуватися ним з чашечкою кави або будь-якого іншого гарячого напою.
Інгредієнти:
- 150 г звичайного борошна
- 120 мл напівзнежиреного молока
- 60 г тростинного цукру
- 40 г цільних макових зерен
- 40 мл рапсової олії
- 2 яйця
- 1 з ½ ч.л. розпушувача
- щіпка солі
Інгредієнти для завершальних штрихів:
- 80 г сливового варення (також можна використовувати Jammy Spread)
- 30 г мигдальних пластівців
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Інструкція:
Змішати борошно з маком, цукром, розпушувачем і сіллю. Додайте яйця, олію та молоко, а потім ретельно все перемішайте. Вилийте тісто на невелике деко (наше мало розміри 20×20 см) і поставте в розігріту до 180 °C духовку приблизно на 25 хвилин, або поки зубочистка не вийде сухою з пирога. Коли пиріг буде готовий, дістаньте його з духовки. Ще гарячим змастіть його сливовим варенням і посипте мигдальними пластівцями. Дайте пирогу повністю охолонути і вуаля, він готовий до подачі.
Ознайомтеся з нашими бестселерами:
Харчова цінність | 1 порція (всього 9 штук) |
---|---|
Енергетична цінність | 222 ккал |
Протеїни | 5 г |
Вуглеводи | 27 г |
Жири | 10 г |
Клітковина | 2 г |
Цей простий і смачний пиріг ідеально підходить для днів, коли хочеться спекти щось смачненьке, не витрачаючи багато часу на кухні. Його точно варто спробувати.
Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах, використовуючи хештег #gymbeamua.
Додати коментар