Фітнес-рецепт: Хліб з намазкою з авокадо та яйцем-пашот

Фітнес-рецепт: Хліб з намазкою з авокадо та яйцем-пашот

Приготуйте хрусткі тости з намазкою з авокадо та яйцем-пашот. Вам сподобається ця страва для пізнього сніданку або бранчу! Ви можете розраховувати на ідеальну гармонію смаків, але вже достатньо сказано, почнімо!

Інгредієнти для намазки

  • 1 авокадо (150 г)
  • 1 ст.л. м’якого кисломолочного сиру без грудочок (40 г)
  • 1 маленька цибулина
  • 1 зубчик часнику
  • кілька помідорів чері
  • жменя свіжого коріандру або петрушки
  • сіль, перець і сік лайма – за смаком

Інгредієнти для яєць-пашот:

  • 2 яйця
  • 1 л води
  • 10 мл оцту

Інгредієнти для тоста:

  • 2 скибочки хліба
  • оливкова олія
  • коріандр або петрушка
  • овочі
  • сіль або перець за смаком

Вас можуть зацікавити ці продукти:

Спосіб приготування:

Почнімо з приготування намазки – підготуйте стиглий авокадо – розріжте вздовж, почистіть і видаліть кісточку. М’якоть видавіть в миску виделкою і додайте дрібно нарізану цибулю, помідори чері та роздавлений зубчик часнику. Далі додайте м’який кисломолочний сир, все добре перемішайте і приправте соком лайма, сіллю і чорним меленим перцем. Насамкінець, додайте подрібнений коріандр. Далі приготуйте яйце-пашот. Доведіть воду з оцтом майже до кипіння. Помішуючи (наприклад, ложкою), створіть у воді вир і вилийте яйце з мінімально можливої висоти. Залишіть варитися на 3-4 хвилини. Кожне яйце варимо окремо.

Приготування - Яйце-пашот

Тим часом підсмажте хліб з обох боків до золотистого кольору на невеликій кількості оливкової олії. На ще теплий хліб викладіть намазку з авокадо, а зверху яйце. Приправте чорним меленим перцем і сіллю або прикрасьтеподрібненою коріандром. Смачного!

Фітнес-рецепт: Хліб з намазкою з авокадо та яйцем-пашот
ПОЖИВНА ЦІННІСТЬНА 1 ПОРЦІЮ БЕЗ ХЛІБА (ВСЬОГО 2 ПОРЦІЇ)
Калорії 219
Протеїн12 г
Вуглеводи12 г
Клітковина6 г
Жири16 г

Ми віримо, що ви спробуєте цей дивовижний рецепт хліба з намазкою з авокадо та яйцем-пашот і приготуєте його самостійно. Якщо ви хочете поділитися рецептом, то підтримайте його, поділившись.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *