Приготуйте хрусткі тости з намазкою з авокадо та яйцем-пашот. Вам сподобається ця страва для пізнього сніданку або бранчу! Ви можете розраховувати на ідеальну гармонію смаків, але вже достатньо сказано, почнімо!
Інгредієнти для намазки
- 1 авокадо (150 г)
- 1 ст.л. м’якого кисломолочного сиру без грудочок (40 г)
- 1 маленька цибулина
- 1 зубчик часнику
- кілька помідорів чері
- жменя свіжого коріандру або петрушки
- сіль, перець і сік лайма – за смаком
Інгредієнти для яєць-пашот:
- 2 яйця
- 1 л води
- 10 мл оцту
Інгредієнти для тоста:
- 2 скибочки хліба
- оливкова олія
- коріандр або петрушка
- овочі
- сіль або перець за смаком
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Почнімо з приготування намазки – підготуйте стиглий авокадо – розріжте вздовж, почистіть і видаліть кісточку. М’якоть видавіть в миску виделкою і додайте дрібно нарізану цибулю, помідори чері та роздавлений зубчик часнику. Далі додайте м’який кисломолочний сир, все добре перемішайте і приправте соком лайма, сіллю і чорним меленим перцем. Насамкінець, додайте подрібнений коріандр. Далі приготуйте яйце-пашот. Доведіть воду з оцтом майже до кипіння. Помішуючи (наприклад, ложкою), створіть у воді вир і вилийте яйце з мінімально можливої висоти. Залишіть варитися на 3-4 хвилини. Кожне яйце варимо окремо.
Тим часом підсмажте хліб з обох боків до золотистого кольору на невеликій кількості оливкової олії. На ще теплий хліб викладіть намазку з авокадо, а зверху яйце. Приправте чорним меленим перцем і сіллю або прикрасьтеподрібненою коріандром. Смачного!
Ми віримо, що ви спробуєте цей дивовижний рецепт хліба з намазкою з авокадо та яйцем-пашот і приготуєте його самостійно. Якщо ви хочете поділитися рецептом, то підтримайте його, поділившись.
Додати коментар