Приготуйте корисну вечерю, приготування якої не займе у вас цілу вічність! Саме такими є кабачкові оладки із зеленню та високим вмістом протеїну. Спробуєте їх разом з нами?
Для тіста нам знадобиться:
- 400 г кабачків (приблизно 2 невеликих шматки)
- 50 г цільнозернового борошна спельти
- 40 г твердого сиру (едам, пармезан або гауда)
- 2 яйця
- ½ чайної ложки меленого кмину
- ½ чайної ложки сушених трав (орегано, базилік)
- ¼ чайної ложки чорного перцю
- жменю свіжої зелені (цибуля, базилік, петрушка)
- сіль за смаком
- оливкова олія у формі спрею
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Процес приготування:
Кабачки промити під водою, висушити, а потім дрібно натерти на тертці в миску. Додайте трохи солі і залиште принаймні на 5 хвилин. Потім викладіть кабачки на чистий рушник та ретельно відіжміть, щоб видалити воду. Тим часом дрібно натираємо сир і подрібнюємо свіжу зелень. Коли кабачки висохнуть, кладемо їх в миску і додаємо яйця, борошно, тертий сир, нарізану зелень та спеції. Нарешті, перемішуємо всі інгредієнти разом, поки не отримаємо однорідну масу.
Збризніть трохи оливкової олії на гарячу сковороду та викладіть тісто ложкою на сковороду, щоб сформувати оладки. Випікаємо їх приблизно по 2 хвилини з кожного боку. Подаємо оладки теплими зі свіжими овочами або некалорійним соусом. Насолоджуйтеся їх чудовим смаком!
Ви також хочете спробувати, прочитавши наш фітнес-рецепт з кабачків? Не тримайте його при собі, а поділіться ним з друзями.
Додати коментар